Tom Cruise, cascadorii din ce în ce mai riscante pentru noul său film

De Oana Dinu, pe Ultimul update Sâmbătă, 14 iulie 2018, 14:31
Tom Cruise, cascadorii din ce în ce mai riscante pentru noul său film. Actorul s-a ambiționat să execute singur secvențele periculoase de la pelicula Mission: Impossible – Fallout. 

Filmul de acțiune Mission Impossible Fallout a avut de curând premiera la Paris și va intra în cinematografe din 26 iulie 2018.

Lungmetrajul a fost o adevărată provocare pentru îndrăgitul Tom Cruise, care a mărturisit că filmările au fost uneori dificile: „Este mereu o provocare, însă nu mi-e frică niciodată. Am ales să filmez la Paris pentru că aici este atât de frumos, este un oraş al cinematografiei.”

Tom Cruise, cascadorii din ce în ce mai riscante pentru noul său film

„Mission: Impossible – Fallout” spune povestea unei misiuni militare care nu se desfăşoară conform planurilor. Agentul Ethan Hunt, interpretat de Tom Cruise, este urmărit de asasini şi de foşti aliaţi în timp ce încearcă să împiedice o organizaţie teroristă care intenţionează să provoace o catastrofă globală, conform dcnews.ro.

echipa mission impossible fallout paris

Tom Cruise, cascadorii riscante pentru noul său film

Deși actorul și-a rupt glezna în urma unei sărituri efectuate greșit de la o clădire la alta, în timpul filmărilor de la Misiune Imposibilă 6, acesta nu a renunțat să execute cascadorii din în ce mai periculoase.

Tom Cruise, cascadorii din ce în ce mai riscante pentru noul său film

În ciuda faptului că are 56 de ani, Cruise a fost primul actor de la Hollywood care a sărit cu parașuta de la 7620 m.


Tot pentru Fallout, acesta s-a antrenat aproximativ un an cu scopul de a executa o cascadorie incredibilă, un salt fără nici un fel de asigurare de la aproximativ 10.000 de metri înălțime, scrie playtech.ro.

Ignorându-și complet vârsta, Cruise s-a cățărat pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa din Dubai pentru Mission Impossible – Ghost Protocol. În Mission Impossible a atârnat de marginea unui avion în timp ce decola cu o viteză incredibil de mare.

Tom Cruise, salt riscant de la peste 7000 de metri pentru noul film VIDEO

Christopher McQuarrie, regizorul și scenaristul pentru Mission Impossible Fallout, a declarat că este convinsul de faptul că actorul nu va renunța curând la ambiția de a-și efectua singur scenele periculoase: ”Cu siguranță nu există nici un semn că va încetini ritmul, și vei vedea secvențele pe care le face în acest film, multe dintre ele făcute imediat după ce și-a rupt piciorul. Nu există absolut nimic care să-l facă să încetinească ritmul.”

Citește și:

Ana Ularu și Keanu Reeves la premiera filmului “Siberia”. Românca a arătat senzațional

Adina de la Heaven, în doliu. Tatăl artistei a murit

Sursă foto: northfoto.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter