Tobi Ibitoye, artistul care a furat inimile românilor la „Vocea României”, a devenit tată pentru a doua oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 ianuarie 2022, 17:05

Tobi Ibitoye, nigerianul care a cucerit publicul cu vocea și charisma lui la „Vocea României”, a devenit tată pentru a doua oară.

Soția lui, Antonia, a născut ieri o fetiță norocoasă, cu greutatea de 4,2 kilograme. Fetița a venit pe lume în data de 5 ianuarie 2022 și poartă numele de Aria Asèdá. Antonia a povestit mai multe despre sarcină, după cum arată Pro TV.

„A fost o sarcină ușoară și fără probleme”, a spus ea. „Asta mi-a permis să fiu la fel de activă ca înainte și să mă pot ocupa și de Arin, fetița cea mare, iar timpul a trecut uimitor de repede. Bebelușa Aria a crescut foarte repede și a fost mereu mai mare decât media și, de asemenea, foarte activă , mai ales atunci când auzea vocea surioarei sau când citeam povești înainte de somn”.

Atât Tobi Ibitoye, cât și Antonia sunt în extaz după venirea pe lume a Ariei. Însă și cealaltă fiică a lor, Arin, în vârstă de 3 ani, este foarte fericită. Conexiunea dintre cele două fete este deja foarte puternică, potrivit mamei lor. Când încă era în burtica mamei, Aria devenea agitată atunci când auzea vocea surioarei ei.

Citește și: Ce mănâncă Anca Ciota în timpul sarcinii. „Evit tot ceea ce ar putea să-mi dăuneze”

Citește și: Rafael Nadal, despre Novak Djokovic: „Îmi pare rău pentru el, dar ştia condiţiile. El a ales”

Citește și: Cum a început relația dintre românca Iasmina Hill și administratorul Statuii Libertății

Citește și: Meghan Markle a primit 1 liră sterlină de la The Mail on Sunday pentru încălcarea vieții private

Tobi Ibitoyie s-a pregătit să devină tată pentru a doua oară cu calm și răbdare, după cum a povestit el: „Am luat lucrurile pe rând, pas cu pas. Au fost pregătiri normale. Am luat haine, scaun pentru mașină, am renovat și reorganizat în casă, dar, în rest, lucrurile au venit de la sine”.

El a spus și că experiența de a fi părinți pentru Aria pare să fie deja diferită: „Experiența va fi cu siguranță diferită. A fost diferită încă din timpul sarcinii, mai ales pentru Antonia. Aria este foarte calmă, mult mai calmă decât Arin. Cred că are de-a face și cu faptul că noi am fost mai calmi, într-un punct foarte bun al relației. Acum totul este mai liniștit și cred că tocmai această liniște s-a transmis și la ea”.

Experiența de a fi părinții lui Arin i-a învățat mai multe lecții importante despre conexiunea cu copiii. „Din experiența cu Arin, am descoperit că o relație adevărată cu copilul o să am când începe să vorbească, când ne formăm un atașament”, a povestit Tobi Ibitoyie. „Cu mama există această conexiune foarte puternică încă de la început, pentru că este natural. O să ne descurcăm cu doi copii: când soția mea va avea grijă de Aria, eu voi sta cu Arin. Ne împărțim responsabilitățile. Deja eu cu Arin avem o relație foarte bună, foarte sănătoasă”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter