Thomas Markle se teme că nu o să o mai vadă niciodată pe Meghan

De Oana Savin, pe
Thomas Markle se teme că fiica sa, Meghan, noua ducesă de Sussex, nu îl va mai vedea niciodată. El le-a spus prietenilor că nici Meghan și nici Harry nu i-au mai dat niciun semn de viață de foarte mult timp.

Se pare că Markle are „inima frântă” din cauza distanței din ce în ce mai mari dintre el și fiica sa de când a lipsit de la nunta regală.

El se teme că nu va mai fi împreună cu fiica sa niciodată și crede că ducii de Sussex l-au dat la o parte, notează The Mirror.

Dar, în tip ce s-a distanțat de Meghan, se pare că Thomas s-a întâlnit cu fiul lui, Tom Jr, pentur prima dată în ultimii patru ani.

Reuniunea ce a durat o oră, weekendul trecut, a pus o presiune mai mare asupra fostei actrițe să părăsească Palatul Kensington pentru a-și vedea tatăl.

Nu am mai vorbit cu Harry și Meghan de foarte mul timp. Cred că au uitat de mine”, s-a confesat fostul director de lumini prietenilor.

Disperarea sa vine după ce nu a reușit să ajungă la nunta regală din luna mai, când a fost operat de urgență.

După ce a pozat pentru paparazzi pentru bani, el a încălcat încă o dată protocolul regal în urmă cu două săptămâni, când a apărut la o emisiune televizată și a expus părerea prințului Harry privind Brexitul și Donald Trump.

Acum, Thomas Markle se teme că Meghan nu îl va vizita niciodată în Mexic.

Nu știu dacă mă va vizita. I-am spus să nu vină atunci când am fost internat. Cred că relația noastră s-a pierdut acum”, a declarat el.

Bărbatul s-a îndepărtat de toți cei trei copii ai lui de-a lungul timpului.

Deși separarea de Meghan este mai recentă, el a fost forțat să vadă cum ceilalți doi copii, Tom și Samantha au atacat-o pe Meghan înaintea căsătoriei sale cu prințul Harry al Marii Britanii. Acest lucru a făcut ca cei doi să fie eliminați de pe lista invitaților de la nunta regală.

Nu o acuz pe Meghan pentru asta. A ajuns într-un punct în care nu a vrut să mai invite pe nimeni”, a mai spus Thomas.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai, la Palatul Kensington, după care au primit titulatura de duce și ducesă de Sussex.

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle a vorbit pentru prima oară despre nunta fiicei lui cu Prințul Harry

Citește și: Lumea o confundă cu Meghan Markle. Cum arată sosia ducesei de Sussex

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter