Thalia, schimbare radicală de look. Artista și-a vopsit părul albastru

De Mădălina Manole, pe
Thalia continuă să-și surprindă fanii cu fiecare zi ce trece, însă de data aceasta i-a lăsat absolut fără cuvinte. Îndrăgita artistă și-a schimbat look-ul, însă de această dată nu a apelat la o perucă, ci chiar și-a vopsit părul în nuanțe de albastru, urmând astfel tendințele internaționale în materie de hairstyling.

Chiar dacă ar fi vorba doar de o schimbare temporară de look, Thalia a reușit să stârnească o sumedenie de reacții în mediul online, urmăritorii săi arătându-se foarte entuziasmați de curajul artistei de a-și vopsi părul albastru.

Thalia, schimbare radicală de look. Artista și-a vopsit părul albastru

„Buna, dragii mei! Azi m-am trezit gheișă, pentru că fiecare zi este ca un podium” – a transmis Thalia pe contul său de Instagram.

Thalia

Thalia și-a încurajat fanii să aibă curaj să facă schimbări radicale: „Nu te simți albastră! Fii albastră! Distrează-te! Fă schimbări! Îmi place părul meu albastru!” 

În urmă cu doar câteva zile, Thalia și-a surprins fanii cu câteva fotografii în care apare în costum de baie în timpul unei vacanțe în Utah, SUA.

Thalia, schimbare radicală de look. Artista și-a vopsit părul albastru

La cei 47 de ani, vârstă pe care o va împlini pe 24 august, Thalia se poate mândri cu o siluetă de invidiat, chiar putem afirma că arată mai bine decât arăta în urmă cu 20 de ani, atunci când făcea furori cu rolurile sale din telenovele.

Citește și – De 20 de ani a părăsit telenovelele. Cum arată și ce face azi Ana Colchero, actrița din “Inimă Sălbatică” și “Alondra”

Citește și – În telenovelă erau tată și fiică, în realitate sunt iubiți. Cum arată astăzi Mel și Lucas din “Clona”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter