Thalia, declarație impresionantă. Ce i-a transmis soțului ei

De Oana Dinu, pe
Thalia, declarație impresionantă pe rețelele de socializare. Ce i-a transmis artista soțului ei și cum s-a pozat împreună cu întreaga familie. 

Tommy Mottola, soțul Thaliei, una dintre cele mai iubite artiste latino, supranumită „regina telenovelelor”, a împlinit zilele trecute 69. Deși celebra actriță a fost foarte discretă cu informațiile referitoare la viața personală, ținându-și copiii departe de lumina reflectoarelor, aceasta mai postează din când în când imagini cu familia ei.

După ce a reușit să cucerească inimile telespectatorilor din întreaga lume cu rolurile din telenovele latino-americane, Thalia a decis să renunțe la cariera ei pentru a se dedica familiei. Ea și Tommy Mottola formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul mexican, fiind căsătoriți din anul 2000.

De curând, Thalia a publicat pe contul ei de Instagram o imagine de la petrecerea soțului ei, unde cuplul apare alături de cei doi copii, Sabrina Sakae Mottola Sodi (10 ani) și Matthew Alejandro Mottola Sodi (7 ani).

thalia si familia ei

Artista i-a făcut și o frumoasă declarație de dragoste soțului ei: „La mulți ani, dragostea vieții mele. Meriți toată fericirea din lume! Te ador, iubirea mea. Te voi iubi mereu. La mulți ani, iubirea mea!”, a fost mesajul Thaliei pentru cel care îi este partener de viață.

thalia si tommy mottola

Tommy Mottola mai are doi copii din prima căsătorie cu Lisa Clark, cea de care a divorțat după 19 ani de căsătorie. În 1990, Mottola s-a căsătorit cu Mariah Carey, dar căsnicia lor a durat doar 5 ani. Despre Thalia, fostul director al Sony Music, spune că este iubirea vieții lui.

Citește și: 

Thomas Markle face din nou declarații șocante. Ce a spus despre Meghan

Loredana Groza, mesaj emoționant pentru fiica ei. Elena a împlinit 20 de ani

Sursă foto: Instagram/Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter