Şocant: Capatos, Simona Gherghe şi Andreea Esca fac orice pentru audienţă?

De Sandra Sarbu, pe

Dacă acum două săptămâni Simona Gherghe ne oripila cu emisiunea ei (a se înţelege ce s-a întâmplat atunci când a fost invitată Ioana Tufar), acum se concentrează mai mult pe scandalos. Şi nu este singura! Mai toate emisiunile din Intact încearcă acum să atragă atenţia cât mai tare, dar metodele lasă mult de dorit.
Scandal la Simona Gherghe
Emisiunea prezentată de Simona Gherghe pare să se strice tot mai mult. Acum două săptămâni a dezgustat audienţa cu „mizeria din urechea” Ioanei Tufar – pentru care i-a cerut apoi iertare cu lacrimi de crocodil – iar săptămâna aceasta a continuat cu o înregistrare trunchiată cu Rona Hartner şi Corneliu Vadim Tudor din timpul emisiunii lui Marius Tucă, în care artista şi politicianul şi-au adresat cuvinte grele.
Actriţa a părăsit platoul, foarte nervoasă, pentru că pe înregistrare apăreau doar vorbele lui Vadim, iar ale ei au fost tăiate: „Mi-au pus în faţă un material trunchiat, de acum 15 ani, cu Vadim, şi credeau ei că nu am să reacţionez. Am făcut-o, dar în felul meu! La modul lor josnic de a pune problema, nu puteam să nu ies din platou. Nu mai voiam să-i ascult din nou aberaţiile lui Vadim!”, a declarat Rona Hartner.
Striptease la Capatos
Cu Oana Zăvoranu deja ne-am obişnuit. Şi-a vândut şi propria mamă pentru atenţie din partea presei, dar cum şi scandalul pentru averea tatălui defunct şi-a pierdut din strălucire, iar fostul soţ, Pepe, este în centrul atenţiei pentru că şi-a botezat fetiţa, s-a gândit că ar fi momentul potrivit să se dea în stambă. Până acum le-a încercat pe toate, aşa că ce a mai rămas de făcut dacă nu un număr de striptease în direct, în faţa camerelor de filmat?
Şocant: Capatos, Simona Gherghe şi Andreea Esca fac orice pentru audienţă?
De data asta şi-a dat doar corsetul jos şi şi-a mângâiat sânii în văzul întregii ţări, dar probabil că data viitoare va merge chiar mai departe. Nu m-ar mira (deloc!) să văd într-o bună zi cum Zăvoranca face sex cu X sau Y în direct la tv, doar ca să iasă în evidenţă. Se va termina vreodată?

Citeşte mai departe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter