Tatăl Ramonei Bădescu, infectat cu noul coronavirus: „Mă distruge sufletește”

De Adelina Duinea, pe

Ramona Bădescu (51 de ani) a dat naștere primului ei copil, un fiu, Ignazio (1 an), în luna septembrie a anului trecut, într-o clinică privată din Roma, Italia. Pentru moment, Ramona a decis să nu dezvăluie identitatea partenerului ei de viață.

Recent, tatăl actriței, Cristel Bădescu (89 de ani), a fost infectat cu noul coronavirus. Bărbatul se află internat la Urgențe în Spitalului 2 Filantropia din Craiova, la secția de cardiologie.

De aproape 30 de ani, Ramona locuiește în Italia, acolo unde se află și în prezent. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, modelul nu poate veni în țară.

Ramona este extrem de îngrijorată și ține în permanență legătura cu mama ei, Liana Bădescu (85 ani), dar și cu medicii care îi îngrijesc tatăl.

Tatăl Ramonei Bădescu, infectat cu noul coronavirus: „Mă distruge sufletește”

„Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, coronavirusul, acum câteva zile.

Vreau să aduc mulțumiri pe această cale Spitalului 2 Filantropia din Craiova, secția de cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu …

Au dat dovadă de umanitate și de mare profesionalism. Tata a fost luat de urgență de acasă din cauza stării lui mai slăbite, dar și pentru că a ieșit pozitiv cu acest virus necruțător.

Situația lui nu este bună, dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil. Este stabil acum, iar medicul care a fost lângă el când am sunat mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți.

Și el și-a pierdut mama și a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau.

Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente mă distruge sufletește. Dar sper ca tata să lupte pentru că toată viața lui a fost un om de mare forță și demnitate și îmi doresc să poată să își mai țină nepotul în brațe.

Sper să ne revedem cât de curând. În momentele grele am avut câțiva oameni alături și vreau să îi mulțumesc mult și vecinei mele, Anca, și doamnei doctor de familie, Doina Cherata, si nepoatei mele, Dalina Bădescu”, a mărturisit, printre lacrimi, Ramona Bădescu, potrivit Click!.

Și mama actriței a fost testată, însă nu a primit încă rezultatul. „Mama e acasă, ea e mai puternică, a făcut testul, încă nu i-a dat rezultatul, sperăm să fie negativ!”, a mai spus Ramona.

Foto: Facebook

Citește și:

Lady Gaga, mesaj emoționant după victoria lui Joe Biden: „Acum începem să ne simțim calzi”

Andreea Berecleanu se întoarce la știri. Cu ce post TV a semnat jurnalista

Fratele mai mic al Prințesei Diana a publicat o fotografie nemaivăzută cu ea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter