Tatăl lui Meghan Markle nu mai vine la nunta regală. Cum a reacționat logodnica prințului Harry

De Oana Savin, pe
Tatăl lui Meghan Markle a anunțat că nu va mai participa la nunta fiicei sale cu prințul Harry, situația fiind una delicată întrucât ceremonia va avea loc în doar patru zile.

Se pare că Thomas Markle a luat decizia de a nu-și mai conduce fiica la altar după ce s-a aflat că a primit bani pentru a se lăsa fotografiat de paparazzi. Totuși, bărbatul spune că a nu a intenționat să le facă rău fiicei sale sau familiei regale britanice. El a aranjat să fie „surprins” în timp ce citea articole despre fiica sa și prințul Harry, sau făcând sport pentru a se pregăti de nuntă.

Totodată, Markle susține că săptămâna trecută a suferit un infarct, însă s-a externat pentru a putea participa la nuntă.

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, scrisoare către Prințul Harry: „Nunta aceasta este cea mai mare greșeală din istorie”

Pe de altă parte, Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a fost văzut la câteva zile după presupusul atac de cord cumpărând mâncare de la fast food. Mai mult, el nu se află în evidența niciunui spital.

Thomas Markle, in fata casei, cu mainile ridicate

Foto: Thomas Markle în fața casei mamei lui Meghan

În urma acestui scandal, el a decis să nu mai participe la nuntă, iar apropiații spun că regretă că și-a făcut fiica „de rușine”.

Meghan este devastată de decizia tatălui său, susțin apropiați ai cuplului regal.

„Ea nu își dorește asta, ca el să nu vină la nuntă. Vrea din tot sufletul ca tatăl ei să fie acolo. Ea și Prințul Harry îi imploră pe oameni să îi dea puțin spațiu tatălui ei și să îl lase în pace. Au tot spus asta săptămâni întregi. Tatăl ei probabil se simte pus sub o presiune imensă. El spune că nu vrea ca nimeni să aibă grijă de el, este un om mândru. Iar Harry și Meghan fac tot ce le stă în putință pentru a-l ajuta”, a declarat prietena cuplului pentru Daily Mail.

Citește și: Cine este și cum arată sora mai mare a lui Meghan Markle

Într-o situație deificilă se află și Prințul Harry care se simte responsabil pentru aceste probleme.

„El simte că acesta este prețul pe care îl plătesc tot cei care se asociază cu el și că el cauzează aceste probleme. Vrea să o protejeze pe Meghan, dar este o situație foarte dificil de înghițit pentru el”, a mai afirmat prietena celor doi.

Thomas Markle a declarat că a acceptat să fie fotografiat în acele ipostaze pentru că voia să „își reabiliteze imaginea publică”, dar a ajuns să pară „un prost”. De aceea, el a decis să nu participe la nuntă, „pentru a-și scuti fiica de rușine”.

Meghan Markle și Prințul Harry urmează să se căsătorească sâmbătă, 19 mai, acesta fiind cel mai așteptat eveniment al anului.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter