Tatăl lui Mădălin Ionescu a murit: „Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam!”

De Unica.ro, pe

Mădălin Ionescu (50 de ani) este în doliu. Prezentatorul de televiziune și-a pierdut tatăl în acest weekend și a postat în mediul online un mesaj dureros prin care a anunțat drama prin care trece.

“Tata s-a stins la cinci minute după ce, văzându-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu să-i curme suferința sau să-l întărească decisiv. A fost cel mai bun tată, realmente! Ne-a iubit pe toți frații cu o dragoste desăvârșită. Pot să spun despre el că nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt … îl cunosc toți cei care au interacționat cu el. Un om cu o vocație umanistă puternică și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o până la final, chiar și în fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat în ultimii ani.

Citeşte şi: Mădălin Ionescu, detalii noi despre divorțul de prima soție

Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele românești. Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a lăudat niciodată cu meritele lui. Și-a făcut cu ardoare datoria față de țară, fără să ceară aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ în urma lui și cred că acest fapt e un privilegiu al destinului.

Înaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât să vă rog: iubiți-vă părinții! Mult! În fiecare clipă. Nu pregetați să faceți gesturi frumoase pentru ei. Când se duc… golul lăsat e uriaș. Regretele de asemenea. Părinți, iubiți-vă copiii! Energia familiei e vindecătoare și unică!”, a scris Mădălin Ionescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Prezentatorul TV a vorbit, în urmă cu mai bine de un an, despre problemele de sănătate ale tatălui său, explicând că părintele lui a făcut o pneumonie, iar apoi, un atac cerebral.

„De atunci, tata nu mai e la fel. De ce vă spun că nu mi-e teamă de COVID-19? Pentru cu în urmă cu un an și jumătate, tatăl meu a răcit. A făcut o răceală destul de serioasă, puternică, românească, autentică! A contactat unul dintre virușii clasici, de pe aici de la noi, din spațiul mioritic. A dat în pneumonie și apoi a făcut accident cerebral. De atunci, tatăl meu nu mai este la fel cum era”, spunea Mădălin Ionescu, pe rețelele de socializare, în primăvara anului trecut.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter