Părinții Cristinei Șișcanu, internați în spital. Care este starea acestora

De Unica.ro, pe

Cristina Șișcanu (37 de ani) anunța ieri în mediul online că a sărbătorit aniversarea mamei sale de la distanță, femeia fiind internată în spital alături de soțul ei.

Părinții Cristinei Șișcanu, internați în spital. Care este starea acestora

„Astăzi este ziua de naștere a mamei mele. La mulți ani plini de sănătate și fericire!”, a scris prezentatoarea TV în mediul online.

Ulterior a completat: „Mama este internată în spital cu tata (nu e nimic grav), dar nu am putut să fim împreună din cauza pandemiei… nu am putut să-i vizitez”.

Cristina Șișcanu este mama unei fiice, Petra (4 ani), din mariajul cu prezentatorul TV Mădălin Ionescu (51 de ani). Jurnalista se ocupă și de creșterea lui Filip (18 ani) și a Ștefaniei (24 de ani), copiii lui Mădălin din prima căsnicie.

Ștefania a absolvit Academia de Studii Economice din București în 2019. Filip n-a avut însă șansa să se dezvolte asemeni altor copii.

„Filip a avut o neșansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deși când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poți spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiți, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi”, declara Mădălin Ionescu în 2019, pentru EVZ.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cristina Șișcanu, despre a doua sarcină: „Lumea în care trăim mă sperie”

Citește și: Cristina Șișcanu a vorbit despre divorț: „Nu știu cum ar trebui să răspund”

Citește și: Cristina Șișcanu, reacție după ce i s-a zis că „trăiește pe banii soțului”

„Noi avem o situație în familie foarte specială. Puțini oameni o au. Cei care o au înțeleg. Fiecare este foarte mic în acest Univers. Noi îl avem pe Filip care este un copil special. Nu mai eu știu ce înseamnă. Este un copil care nu poate să mănânce, nu poate să se îmbrace singur. În România nu există nimic pentru acești copii. El a devenit copilul meu când avea 6 ani și a fost primul care mi-a spus: «mama», nu Petra”, povestea și Cristina Șișcanu în octombrie 2020, la Kanal D.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter