Cine este prima soție a lui Mădălin Ionescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 august 2022, 12:05

Mădălin Ionescu (51 de ani) și prima lui soție, Mihaela Coșerariu (46 de ani), au fost căsătoriți timp de 14 ani, din 1997 până în 2011. În același an în care a divorțat de Mihaela, prezentatorul TV s-a recăsătorit cu jurnalista Cristina Șișcanu (37 de ani).

Din prima căsnicie, Mădălin are doi copii, o fiică și un fiu, Ștefania (23 de ani) și Filip (18 de ani). Din actualul mariaj, prezentatorul mai are o fiică, Petra, în vârstă de 5 ani.

Cine este prima soție a lui Mădălin Ionescu

Mihaela a fost o perioadă PR-ul unui club din București, însă în prezent nu este clar cu ce se ocupă. Este foarte activă în mediul online și acordă o atenție deosebită siluetei sale. Mihaela publică adesea imagini în rochii/fuste mini sau în costum de baie, mândrindu-se cu un fizic voluptos și tonifiat.

„Cea mai gogonată minciună scrisă de tabloide este aceea că eu m-aș fi băgat într-o relație, că aș fi destrămat un cuplu. În realitate, acel cuplu nu exista în momentul în care eu și Mădălin ne-am cunoscut, ci era destrămat de multă vreme”, declara Cristina Șișcanu în trecut.

Și prezentatorul TV neagă că actuala lui parteneră de viață a intervenit între el și prima soție. „M-am îndrăgostit nebunește. Nu am anunțat public că divorțez”, a declarat prezentatorul în emisiunea lui Mirel Curea, potrivit WOWbiz.ro.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cristina Șișcanu, despre a doua sarcină: „Lumea în care trăim mă sperie”

Cristina Șișcanu a vorbit despre divorț: „Nu știu cum ar trebui să răspund”

Cristina Șișcanu, ținta comentariilor negative în mediul online. „Ține de bun simț să te acoperi”

După despărțire, Mădălin și Mihaela au luptat pentru custodia copiilor lor, pe care prezentatorul TV a câștigat-o. Mădălin îi este recunoscător Cristinei pentru relația strânsă pe care o are cu primii lui doi copii. „Cristina mi-a crescut copiii”, a mai spus jurnalistul.

„E frumoasă viața cu toți cei trei copii, Ștefania, Filip și Petra. Nu este ușor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noștri. Eu și Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoțională a Ștefaniei și a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ștefania și pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relația dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aș putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraș”, povestea Cristina Șișcanu în trecut.

„L-am ales pe tata pentru că simțeam că avem o legătură pe care nimeni nu poate să o distrugă și de mică făceam totul numai cu tata”, spunea Ștefania în 2016, potrivit WOWbiz.ro. „Și Filip a ales, fiind foarte mic, să vina la mine. Nu poți să te opui voinței unui copil”, a adăugat prezentatorul TV.

Ce spune Mădălin Ionescu despre motivul divorțului de Mihaela Coșerariu

În trecut, despre motivul divorțului de Mihaela, Mădălin spunea: „Eu, din punctul de vedere al conștiinței, sunt împăcat. De soția mea m-am despărțit acum două luni. Motivul real poate nu îl va afla nimeni niciodată. Deși va veni un moment, cât de curând, în care voi declara ceva ce va demonstra că lucrurile sunt în favoarea mea”.

„Am iubit-o cu disperare pe Mihaela și niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înșelat încrederea. Pur și simplu, au existat anumite divergențe legate de cadrul vieții de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe același drum”, a completat atunci.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter