Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a căsătorit! Mihaela Coșerariu și-a refăcut viața alături de un afacerist / Galerie foto

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Marți, 20 decembrie 2022, 10:17

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu este în culmea fericirii. Mihaela Coșerariu s-a căsătorit cu afacerist, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Mihaela Coșeriu și-a refăcut viața și a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, în ipostaze îndrăznețe alături de actualul soț, omul de afaceri Cătălin Șerbănescu.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a recăsătorit

În prag de sărbători, Mihaela Coșerariu a decis să își schimbe statutul. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu și afaceristul Cătălin Șerbănescu au hotărât să intre în noul an ca soț și soție. Cei doi îndrăgostiți au ales să se căsătorească într-o comună din Brașov. Fosta soție a prezentatorului Mădălin Ionescu este acum influencer și a ținut neapărat să le dea chiar ea vestea fanilor săi.

Proaspătul cuplu a optat pentru o ținută total atipică pentru ședința foto pe care au realizat-o imediat după marele eveniment. Mihaela Coșeriu și Cătălin Șerbănescu au optat pentru ținute lejere, în locul rochiei de mireasă și a costumului de ginere clasic.

Mihaela a sfidat frigul de afară și a ales o ținută extrem de sexi. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu a purtat o rochie scurtă, albă, pe care a accesorizat-o cu o pereche de mănuși tot albe. La rândul său, mirele a optat tot pentru o ținută lejeră. Afaceristul a purtat o cămașă albă, un sacou negru și o pereche de jeansi deschiși la culoare.

Mihaela Coșerariu a fost o perioadă PR-ul unui club din București, iar în prezent aceasta este influencer. Este foarte activă în mediul online și acordă o atenție deosebită siluetei sale. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu publică adesea imagini în ținute sumare sau în costum de baie, mândrindu-se cu un siluetă de invidiat.

Mihaela Coșerariu și Mădălin Ionescu au divorțat în 2011

Mihaela Coșeriu și Mădălin Ionescu au fost căsătoriți timp de 14 ani. După căsătorie, prezentatorul TV și soția lui au devenit părinții a doi copii superbi, Ștefania și Filip, dar lucrurile nu au mers în direcția potrivită pentru ei, iar în 2011 cei doi au decis să se despartă. În același an, prezentatorul TV s-a recăsătorit cu jurnalista Cristina Șișcanu. Gurile rele au spus că divorțul dintre Mihaela Coșeriu și Mădălin Ionescu s-ar fi produs din cauza Cristinei Șișcanu, însă jurnalista a negat întotdeauna.

„Cea mai gogonată minciună scrisă de tabloide este aceea că eu m-aș fi băgat într-o relație, că aș fi destrămat un cuplu. În realitate, acel cuplu nu exista în momentul în care eu și Mădălin ne-am cunoscut, ci era destrămat de multă vreme”, declara Cristina Șișcanu, în trecut.

La rândul său, și Mădălin Ionescu a negat aceste acuzații. „M-am îndrăgostit nebunește. Nu am anunțat public că divorțez”, a declarat prezentatorul în emisiunea lui Mirel Curea, potrivit WOWbiz.ro.

Sursa Foto: Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter