Cristina Șișcanu, reacție după ce i s-a zis că „trăiește pe banii soțului”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 august 2022, 12:04

Cristina Șișcanu (37 de ani) și Mădălin Ionescu (51 de ani) sunt căsătoriți din anul 2011. Împreună au o fiică, Petra, în vârstă de 4 ani. Prezentatorul TV mai are alți doi copii, un fiu și o fiică, Ștefania (23 de ani) și Filip (18 de ani), din primul mariaj.

Cristina Șișcanu, reacție după ce i s-a zis că „trăiește pe banii soțului”

Recent, în mediul online, Cristinei i s-a zis că „trăiește pe banii soțului”. Deranjată de acest lucru, jurnalista a declarat: „Nimic nu cade din cer, totul este muncă. Eu câștig mulți bani, mulți peste media câștigurilor din România, așa că nu mai bateți câmpii”.

„Mă enervează cele care comentează din invidie și din frustrare că nu fac nimic, că trăiesc din banii soțului… bla, bla, bla… Pe bune? Și dacă ar fi așa, nu e problema voastră. Eu câștig mulți bani și muncesc mult! Mă culc la 3 dimineața și mă scol la 7:45”, a completat.

În urmă cu un an, tot în mediul online, Cristina a vorbit despre veniturile ei și ale soțului ei. „Mădălin a câștigat mai mult, pe undeva e firesc, dar, pe de altă parte, eu oricum sunt mai tânără cu 13 ani. Când noi ne-am cuplat, el deja avea o carieră. E foarte priceput și muncitor”, a spus atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mădălin Ionescu s-a infectat cu Omicron și încă nu s-a refăcut complet după trei săptămâni de boală: „Am slăbit 5 kg!”

Cristina Șișcanu a vorbit despre divorț: „Nu știu cum ar trebui să răspund”

Cristina Șișcanu, ținta comentariilor negative în mediul online. „Ține de bun simț să te acoperi”

„Eu eram foarte tânără (n.red.: când s-au cunoscut), aveam un salariu mai mic, dar am avut aproape în permanență un venit. Acesta este cel mai important lucru, să fii independentă financiar. Nici sumele pe care le-am câștigat eu sau le câștig nu sunt de neglijat. Câștigurile mele se simt la bugetul familiei”, a mai spus.

Cu ceva timp în urmă, Cristina a spus care crede ea că este secretul relației sale de lungă durată. „Prima condiție (…), atunci când decid să fie împreună, e să existe acea chimie, acea atracție. Adică să nu se cupleze din alte motive, pentru că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul să vrea să trăiască într-un mod de a agonisi”, a spus Cristina în mediul online.

„Aceste două condiții mi se par esențiale și cele mai importante când se formează un cuplu, iar apoi intervin condițiile minore care trebuie să susțină condițiile acestea importante. Nu e simplu, dar dacă există acele două condiții, eu cred că reușești. Zi de zi, clipă de clipă, trebuie să ai grijă de relația ta, niciodată să nu o lași de izbeliște. Iubirea trebuie arătată în fiecare zi”, a adăugat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter