Tatăl lui Britney Spears a acceptat să renunţe la tutelă. Ce a transmis avocatul artistei

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 septembrie 2021, 14:33

Jamie Spears, tatăl lui Britney Spears, a fost de acord să renunțe la tutelă, după 13 ani în care el i-a controlat viața fiicei lui. Avocatul artistei a transmis că ancheta cu privire la comportamentul acestuia va continua.

După ani de procese și scandaluri publice, Britney Spears e pe punctul de a-și câștiga libertatea. Tatăl său, Jamie Spears a fost de acord să renunțe la rolul de tutore care i-a fost acordat în 2008. Acesta a depus răspunsul în faţa Curţii Superioare din Los Angeles privind cererea fiicei sale de a-i retrage funcţia, potrivit news.ro.

Vestea a fost una neașteaptă, dat fiind că avocatul bărbatului a spus inițial că „nu există niciun motiv pentru a-l retrage din această funcţie.”

Este foarte discutabil dacă o schimbare de tutore în acest moment ar fi în interesul doamnei Spears. Chiar dacă domnul Spears este atacat nejustificat, el nu crede că o luptă publică privind tutela cu fiica sa este în interesul ei. El va colabora cu Curtea şi cu avocatul fiicei sale pentru a pregăti o tranziţie uşoară în cadrul tutelei, a transmis acesta în primă fază.

Citește și: Actorii Lily-Rose Depp și Austin Butler, surprinși sărutându-se pe străzile din Londra

Gina Pistol, fotografie rară cu zâmbetul fiicei sale, Josephine Ana

Larisa Udilă a născut! Primele imagini cu fiul modelului, Milan

Andreea și Cabral Ibacka au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil? „Cabral ai stricat surpriza!”

Ce mesaj a transmis avocatul lui Britney Spears

Suntem fericiţi că domnul Spears şi avocatul său au admis astăzi într-un document juridic că trebuie să se retragă. S-a făcut dreptate pentru Britney, a transmis avocatul artistei, Mathew Rosengart.

Acesta a transmis că ancheta cu privire la modul în care s-a comportat Jamie Spears cu fiica sa în tot acest timp va continua.

Rosengart a promis că o „să continue ancheta asupra comportamentului domnului Spears şi al altora în aceşti ultimi 13 ani, timp în care a strâns milioane de dolari de pe urma fiicei sale.”

Ce acuzații a făcut artista la adresa tatăl ei, Jamie Spears

Din anul 2008, solista se află sub conservator, concept legal prin care tatăl ei, Jamie Spears, a fost împuternicit să-i controleze viața atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

În iunie 2021, Britney Spears a cerut Curții Supreme din Los Angeles să o elibereze de sub tutela tatălui ei și l-a acuzat pe acesta de abuz.

Acest conservator i-a permis tatălui meu să-mi ruineze viața. Dacă acesta nu este abuz, nu știu ce altceva este… Am crezut că încercau să mă omoare, a spus atunci artista.

Îmi vreau viața înapoi. Au trecut 13 ani, a fost suficient. A trecut suficient timp în care nu am avut acces la proprii mei bani. Dorința și visul meu este să pun capăt tutelei fără să fiu testată, a mai declarat acesta, menționând că nu va mai urca pe scenă atâta timp cât tatăl său va avea controlul asupra vieții ei.

În miezul scandalului, au apărut noi detalii cu privire la relația celor doi. Tatăl vedetei i-ar fi spus acesteia că este o „curvă grasă” și o „mamă groaznică”. Mai mult, el i-ar fi spus unei prietene de familie, Jacqueline Butcher: „Eu sunt Britney Spears!” (sugerând că el a făcut-o faimoasă pe fiica sa).

Jacqueline Butcher a spus pentru The New Yorker că în 2008, când Jamie Spears a internat-o pe Britney într-o clinică de psihiatrie pentru prima dată, i-ar fi spus: „Draga mea, eşti grasă. Tati o să te pună la dietă, o să-ţi ia un antrenor şi-o să-ţi revii în formă”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter