Tatăl Ducesei de Sussex a aflat de la radio că fiica lui este gravidă. Thomas Markle ar putea apela la avocați pentru a-și vedea nepotul regal

De Ioana Tătaru, pe
Tatăl lui Ducesei de Sussex a aflat întâmplător că fiica lui este însăcinată. Thomas Markle ( în vârstă de 74 de ani) își dorește foarte mult să își cunoască nepotul și ar putea apela la justiție pentru a-l vedea pe bebelușul regal.

Tatăl Ducesei de Sussesx a aflat de la radio că fiica lui este însărcinată

Thomas a aflat că fiica lui este însărcinată de la radio: „M-am gândit prima oară la momentul în care am ținut-o pe Meghan în brațe, când abia se născuse. Copilul meu are un copil. Un copil este o binecuvânare și vreau să văd o mică Meghan sau un mic Harry”, a declarat tatăl Ducesei. Tatăl lui Meghan Markle vrea să se împace cu fiica lui, înainte ca aceasta să nască, scrie Mirror. Thomas Markle locuiește în Mexic și a vorbit despre drepturile sale de a fi parte din familie, deoarece „are sânge de Markle” și „sânge albastru”.

Frustrările lui Thomas Markle s-ar putea traduce într-un efort juridic pentru a-și vedea nepotul sau nepoata: „Palatul este foarte conștient de problemele care ar putea fi generate de Thomas. El crede cu tărie că bebelușul trebuie să facă parte din viața lui, la fel cum face parte din viața Prințului Charles (celălalt bunic al bebelușului), a declarat o sursă apropiată a regalității.

Thoman Markle s-a oferit să vină în Marea Britanie pentru a locui cu Meghan și Harry

Meghan nu a mai vorbit cu tatăl ei de la nunta din luna mai. Thomas nu a putut participa la eveniment deoarece se simțea prea rău ca să călătorească. Acesta s-a oferit să vină în Marea Britanie, pentru a locui cu Meghan și Harry, atunci când cei doi vor reveni din turneul regal desfășurat în Australia. Efortul său survine după ce mama lui Meghan a dat semne că s-ar putea muta din Los Angeles lângă fiica ei, pentru a o ajuta pe perioada sarcinii.

Citește și: „Tatăl lui Meghan Markle a vorbit pentru prima oară despre nunta fiicei lui cu Prințul Harry”

„Pe cine ar putea angaja Prințul Harry și Meghan Markle dădacă pentru copilul lor. Este celebră în rândul vedetelor”

Sursă foto: Northfoto.co

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter