Tatăl Andreei Bălan, reacție după despărțirea solistei de Tiberiu Argint

De Unica.ro, pe

Andreea Bălan (37 de ani) și Tiberiu Argint (37 de ani) s-au despărțit după un an și trei luni de relație. Perechea a format un cuplu din mai 2020 până în septembrie 2021. De curând, tatăl Andreei, Săndel Bălan, a vorbit despre despărțirea dintre solistă și Tiberiu.

Tatăl Andreei Bălan, reacție după despărțirea solistei de Tiberiu Argint

Tiberiu este fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint (39 de ani) și managerul de vânzări al unei companii daneze de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Potrivit Cancan, Andreea și Tiberiu s-ar fi certat frecvent în ultima vreme, luând ulterior decizia de a se despărți. Surse apropiate celor doi au dezvăluit că bărbatul nu era nici dornic să-și oficializeze relația cu solista, nici foarte apropiat de fiicele acesteia.

Andreea are două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani), din fosta relație cu actorul George Burcea (33 de ani). Andreea și George au format un cuplu timp de 4 ani și jumătate.

Fosta pereche s-a căsătorit civil în august 2019 și s-a separat patru luni mai târziu, în martie 2020. Divorțul dintre cei doi s-ar fi încheiat. În prezent, actorul formează un cuplu cu Viviana Sposub.

Andreea Bălan se află acum în vacanță în Egipt cu fiicele și cu mama ei. „Fata mea, ești prețioasă!! Cine nu știe să te iubească, să-i fie de bine! Tu poți și singură, mereu ai putut!! ❤️”, i-a comentat o urmăritoare.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Bălan, declarații cutremurătoare despre stopul cardio-respirator suferit

Primele imagini din casa Andreei Bălan! Vedeta și-a renovat recent locuința

Fiica Andreei Bălan a împlinit 2 ani! În aceeași zi, artista „a primit o a doua șansă la viață”

Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

„Eu aflu din ziare, ultimul, sunt popa prostul… Andreea a mai fost plecată cu soția (n.red.: fosta lui soție, mama Andreei) tot în Egipt, acum vreo două luni, și cu fetele. Mă bucur, fetele sunt încântate când se joacă în apă, le place să stea la plajă, să facă și castele de nisip.

Am vorbit înainte de a pleca, de ziua nepoatei. Îmi propusesem să merg acolo, dar, dacă sunt plecate, aștept să se întoarcă, să merg cu cadouri. Nu știu când vor veni, de atunci nu am mai vorbit cu ele”, a declarat Săndel Bălan pentru Impact.

Deși Andreea și Tiberiu au format un cuplu timp de mai bine de un an, Tiberiu nu l-a cunoscut niciodată pe tatăl artistei.

„Nu l-am văzut niciodată. Dacă merg în vizită, mă joc cu puștoaicele, vorbim despre creșterea lor, ce probleme sunt, nu discut despre viața intimă a Andreei”, a mai spus tatăl artistei, tot pentru Impact.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter