Tatăl actorului Jamie Dornan a murit. Renumitul doctor Jim Dornan avea COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 06 august 2021, 10:30
Jim Dornan, tatăl actorului

Jamie Dornan, a murit la vârsta de 73 de ani. Bărbatul a pierdut lupta cu COVID-19. 

Jim Dornan, renumit doctor obstretician-ginecolog, s-a stins din viață luni, 15 martie, în timp ce se afla în Emiratele Arabe Unite, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. 

Citește și: Jamie Dornan, tată pentru a treia oară

Jim Dornan, tatăl actorului Jamie Dornan, a murit

Vestea a fost făcută publică pe rețelele de socializare de ONG-ul Leucemie și limfom Irlanda de Nord”: „Am primit o veste tristă despre trecerea în neființă a prof. Jim Dornan, un lider în domeniu și un campion al multor acțiuni de caritate în Irlanda de Nord”, potrivit People

De-a lungul carierei sale de peste 40 de ani, Jim Dornan a fost șeful secției de Sănătate și Științe Naturale de la Universitatea Ulster și șef al catedrei de medicină fetală de la Universitatea Queens din Belfast. 

Tatăl starului din Fifty Shades of Greys”, a fost diagnosticat în 2005 cu leucemie limfocitară iar prima sa soție, Lorna, a murit de cancer pancreatic în 1998, ceea ce l-a determinat să colaboreze îndeaproape cu organizația caritabilă Leucemie și limfom Irlanda de Nord.

Citește și: Jamie Dornan, marcat de problemele din adolescenţă

„Profesorul Jim Dornan era președintele nostru și o personalitate de renume mondial în domeniul obstetricii. Îl cunoaștem pentru sprijinul său neîntrerupt al NIPANC și pentru munca noastră de a pune capăt efectului devastator al cancerului pancreatic asupra atâtor familii din comunitatea noastră” –  a transmis și Centrul pancreatic al Irlandei de Nord.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter