Motivul pentru care un bărbat s-a vaccinat de 90 de ori împotriva COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 13:20

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Germania este cercetat de poliție după ce s-ar fi vaccinat de 90 de ori împotriva COVID-19.

Bărbatul, care este din orașul Magdeburg, din estul Germaniei, ar fi mers luni la rând la centrele de vaccinare din Saxonia pentru a se imuniza împotriva COVID-19. Acesta ar fi făcut 90 de vaccinuri împotriva virusului SARS-CoV-2.

Citește și: Cum crede o profesoară de istorie din SUA că se va termina războiul dintre Rusia și Ucraina: „Istoria nu se repetă. Rimează, dar nu ia niciodată exact aceeași formă”

Ucigașul care a inspirat personajul Hannibal Lecter: „Aș ucide din nou, dacă aș fi eliberat”

Ce au luat soldații ruși din Cernobîl când au părăsit centrala

Flick și soția lui vor deveni părinți! Primele imagini cu burtica Denisei Filcea

Neamțul a atras atenția polițiștilor după ce s-a prezentat două zile consecutiv la un centru de vaccinare din Eilenburg. Oamenii legii i-au confiscat mai multe carnete de vaccinare și au deschis o anchetă pe numele bărbatului, fără să-l aresteze, potrivit Libertatea.

Acesta ar fi recurs la un asemenea gest pentru a vinde certificatele verzi celor care refuzau să se imunizeze, dar aveau nevoie de ele.

Nu se cunosc detalii despre starea de sănătatea a bărbatului după ce s-a vaccinat de multiple ori cu toate serurile împotriva COVID-19 disponibile.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter