Sylvester Stallone, surpriză de proporții de ziua lui

De Oana Savin, pe
Actorul Sylvester Stallone a împlinit, vineri, 72 de ani, și cu această ocazie colegii de breaslă și prietenii i-au pregătit o surpriză de proporții. Totuși, el a afirmat că nu aceasta a fost cel mai mare cadou pe care l-a primit.

Stallone a fost celebrat, vineri, pe stadionul O2 din Londra. În timp ce răspundea unor întrebări adresate de public, un mesaj video a început să ruleze pe ecran, pentru a sărbători cei 72 de ani ai celui care i-a dat viață lui Rocky Balboa. În filmuleț apăreau, pe rând, prietenii actorului, care îi urau „la mulți ani”.

Staruri precum Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Jean-Claude Van Damme, Michael Jordan, Al Pacino și Dolph Lundgren i-au transmis cânte un mesaj celui care le-a fost de multe ori coleg de platou, notează TMZ.

Ai crede că acesta este cel mai mare cadou pe care Stallone l-a primit vreodată, dar se pare că nu este așa. Sylvester a spus publicului prezent pe stadion că cel mai mare cadou sunt cele trei fete ale sale, care erau prezente la eveniment.

Sylvester Stallone este un actor, regizor și scenarist american. A devenit legendar prin roluri principale în filme de acțiune ca Rocky și Rambo. În anii ’80 a fost unul din cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. În 2015 a primit Globul de Aur pentru „cel mai bun actor în rol secundar” în filmul Creed. Este adesea numit în presă „Sly”. A fost căsătorit de trei ori și are cinci copii: trei fete și doi băieți.

Citește și: Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit

Citește și: Cei mai sexi fotbaliști de la Cupa Mondială 2018 FOTO

Sursă foto:  Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter