Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Mesajul emoționant primit de acasă: „Eu sunt câștigătoare” / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 22 februarie 2023, 12:21

Andreea Bălan a avut parte de o surpriză de proporții, la America Express. Artista și-a serbat ziua de naștere în timp ce se afla în competiție, astfel că a primit un cadou emoționant din partea echipei de producție.

În timp ce se afla la careu, cântăreața a fost chemată de Irina Fodor, care îi pregătise câteva surprize.

Andreea Bălan, în lacrimi la America Express

Andreea Bălan a avut o zi de naștere cu multe reușite. A câștigat prima imunitate a competiției, care a venit cu biletul spre Columbia, dar și cu câteva cadouri din partea echipei America Express.

Artista a primit de la Irina Fodor un lănțișor și cercei cu fetițe, pentru a-i aminti de fiicele sale, Ella și Clara.

„Fetițele mele sunt în fiecare secundă în gândul meu. Cel mai mult am fost departe de fetițe șapte zile. Și acum este enorm pentru mine, enorm”, a spus Andreea Bălan în momentul în care a primit cadoul de la Irina.

Dar surprizele nu s-au oprit aici. Irina Fodor i-a înmânat Andreei un telefon pe care se afla o filmare cu Ella și Clara, care au vrut să îi transmită un mesaj mamei lor.

„La mulți ani, mami! Ne e dor de tine. Te așteptăm cu bine și te iubim. Să vii câștigătoare și cu multe cadouri”, i-au transmis cele două fetițe.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, momente de panică la America Express 2023: „Mi-o luase inima razna”

Citește și: Andreea Bălan, decisă să desființeze „catedrala”, la America Express: „Pentru asta îi votăm”

„Eu sunt deja câștigătoare, că vă am pe voi”, le-a spus Andreea Bălan emoționată până la lacrimi.

„Nu mai contează cum mă întorc de aici, eu sunt câștigătoare, le am pe ele”, a mai zis artista plângând.

Familia Andreei i-a făcut și un tort de ziua ei, cu o figurină: o păpușă care o întruchipa pe artistă în America express, cu ghiozdanul folosit în competiție și cu bereta albă pe care o poartă de obicei.

„Mi s-a făcut și mai tare dor de ele. Și în același timp râdeam pentru că cea mică, Clara, abia vorbește. Și Clara o îngâna pe cea mare. Când Ella spunea, „Mami, să vii câștigătoare”, cea mică făcea: „toare””, a afirmat Andreea Bălan, încântată de surpriza primită.

Andre au câștigat imunitatea și biletul spre Columbia

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat imunitatea acestei ediții și, odată cu ea, și biletul spre Columbia.

Cele două fete au primit și 100 de euro cu care să se poată distra în zielele rămase în Guatemala. Fetele au luat banii și cutia ce ascunde vulturul din ultima etapă în această țară latină.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au plecat direct în piață, de unde le-au cumpărat fetelor lor costume tradiționale, precum și câteva suveniruri.

Citește și: Jean Gavril, scos din sărite la America Express. Cum l-au supărat Andreea Bălan și Andreea Antonescu: „Nu-mi vine să cred” / VIDEO

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, trimiși la altar de un preot, la America Express: „Mie nu mi-a venit să cred” / Video

În timp ce fetele de la Andre au ajuns pe primul loc în această etapă, ultima poziție a fost ocupată de Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta.

Înmomentul în care Irina Fodor a anunțat că Andreea Bălan și Andreea Antonescu au luat imunitatea, toate echipele au început să îi cânte „La mulți ani” artistei.

„M-am simțit super! Toți cântau”, a spus artista.

„Nu o să ne creadă nimeni niciodată cum, întotdeauna când e ziua cuiva în această cursă, primește imunitate. Ovidiu a avut imunitate de ziua lui, Andreea a avut imunitate de ziua ei și Speak a avut imunitate de ziua lui”, a afirmat Irina Fodor.

„Finala ar trebui să fie aproape de ziua mea”, a glumit Cătălin Scărlătescu, aducând zâmbtele pe buzele tuturor concurenților.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan, la America Express

Sursă foto: Captură video, PR

Află tot ce trebuie să ştii despre Mexic, Republica Dominicană, Columbia şi Guatemala!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter