Susan Sarandon a fost arestată. Care este motivul

Susan Sarandon a fost arestată. Motivul pentru care celebra actriță a ajuns în arest este legat de Donald Trump.

Faimoasa actrița americană Susan Sarandon, în vârstă de 71 de ani, câștigătoare a premiului Oscar, este cunoscută și pentru activismul social și politic. Aceasta a participa, alături de alte sute de femei, la un protest desfășurat la Washington, împotriva politicii în domeniul imigraţiei instituită de Donald Trump, organizat de Marşul Femeilor (Women’s March) şi de Centrul pentru democraţie populară (Center for Popular Democracy).

Aflate într-o clădire la Departamentul de Justiţie din Senat, protestatarele au avut pancarte cu mesaje care cereau închiderea lagărelor pentru imigranţi și au scandat „Ne pasă”, făcând referire la mesajul de pe jacheta purtată de Melania Trump când a vizitat un centru pentru copiii de imigranţi în Texas. De asemenea, ele au mai strigat „Ce vrem? Familii libere!” şi „Aşa arată democraţia”.

630 de femei, printre care și actrița, au fost arestate, puse sub acuzare și apoi eliberate.

Susan Abigail Sarandon este cunoscută pentru faptul că este o aprigă susținătoare a drepturilor omului și militează de mulți ani pentru cauzele liberale. Actriţa s-a opus în mod public, în 2003, campaniei militare americane din Irak, scrie Mediafax.

Și la alegerile din SUA, din 2016, ea a susținut-o pe Jill Stein, candidatul din partea Partidului Verde, în detrimentul lui Hillary Clinton, pe care o considera mult mai periculoasă decât Trump.

Citește și:

Ce a declarat Keanu Reeves despre Ana Ularu

Cât de slabă a ajuns Teo! Vedeta nu se mai oprește din slăbit

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter