Tim Robbins divorțează de românca Grațiela Brâncuși

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 ianuarie 2021, 17:14
Tim Robbins divorțează de soția sa, românca Grațiela Brâncuși. Cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor și s-au căsătorit în mare secret. 

Tim Robbins ar fi depus actele de divorț pe 25 ianuarie 2021, la un tribunal din Los Angeles. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că nici nu se știa faptul că actorul se recăsătorise după despărțirea de actrița Susan Sarandon.

Citește online gratuit numărul de februarie al revistei Unica

Actorul în vârstă de 62 de ani și românca Grațiela Brâncuși, care ar fi cu cel puțin 30 de ani tânără decât el, s-ar fi cunoscut în 2016 și ar fi avut o relație de trei ani. Întâlnirea lor ar fi avut loc prin intermediul grupului de teatru experimental și non- profit „The Actors ‘Gang”, unde Robbins este director artistic, iar Gabriela coordonator de marketing.

Cei doi au fost văzuți pentru prima împreună în februarie 2018, la premiera serialului HBO „Here and Now”. De atunci și-au mai făcut apariția pe covorul roșu la diferite evenimente, iar în 2019 Grațiela ar fi fost surprinsă cu un inel cu diamante pe deget, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: Elliot Page și Emma Portner divorțează. Actorul a depus actele

Tim Robbins s-a despărțit de Susan Sarandon în 2009 și au doi băieți împreună: muzicianul Miles Robbins și regizorul Jack Henry Robbins.

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu Tim Robbins și Gabriela Brâncuși.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter