Suma pe care tatăl cântăreței Britney Spears ar fi cerut-o pentru a renunța la tutelă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 septembrie 2021, 14:35

Avocatul cântăreței Britney Spears face noi dezvăluiri cu privire la procesul prin care clienta sa încearcă să scape de sub tutela tatălui său. Acesta susține că Jamie Spears ar fi cerut o anumită sumă de bani pentru a-i reda fiicei sale libertatea.

În iunie 2021, Britney Spears a cerut Curții Supreme din Los Angeles să o elibereze de sub tutela tatălui ei și l-a acuzat pe acesta de abuz.

Ce sumă ar fi cerut tatăl cântăreței Britney Spears pentru a renunța la tutelă

Jamie Spears a fost de acord să renunțe la rolul de tutore care i-a fost acordat în 2008, însă avocatul artistei susține că acesta caută să se folosească de avantajul pe care îl are și ar fi cerut o anumită sumă de bani.

Ar fi vorba de onorariul avocaților în valoare de 1,3 milioane de dolari, 500.000 de dolari pentru fosta companie de management a cântăreței, precum și o sumă suplimentară pentru sine, potrivit news.ro.

În documentele depuse luni, avocatul Mathew Rosengart ar fi specificat faptul că nu este dispus să negocieze acest lucru cu Jamie Spears și că așteaptă decizia judecătorilor.

Acuzat că s-a îmbogățit de pe urma fiicei sale și că i-ar fi risipit averea, Jamie Spears a negat toate acuzațiile.

Citește și: Ce îi reproșează Bianca Drăgușanu lui Victor Slav. Are legătură cu fiica lor, Sofia

William și Harry, detalii despre ultima conversație telefonică pe care au avut-o cu mama lor, Prințesa Diana

Când și unde va avea loc nunta Simonei Halep. Ilie Năstase a dezvăluit data și orașul

Ramona Bădescu, despre al doilea copil: „Poate mai vine o surioară”

Ce acuzații a făcut artista la adresa tatăl ei, Jamie Spears

Din anul 2008, solista se află sub conservator, concept legal prin care tatăl ei, Jamie Spears, a fost împuternicit să-i controleze viața atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

În iunie 2021, Britney Spears a cerut Curții Supreme din Los Angeles să o elibereze de sub tutela tatălui ei și l-a acuzat pe acesta de abuz.

Acest conservator i-a permis tatălui meu să-mi ruineze viața. Dacă acesta nu este abuz, nu știu ce altceva este… Am crezut că încercau să mă omoare, a spus atunci artista.

Îmi vreau viața înapoi. Au trecut 13 ani, a fost suficient. A trecut suficient timp în care nu am avut acces la proprii mei bani. Dorința și visul meu este să pun capăt tutelei fără să fiu testată, a mai declarat acesta, menționând că nu va mai urca pe scenă atâta timp cât tatăl său va avea controlul asupra vieții ei.

Tatăl vedetei i-ar fi spus acesteia că este o „curvă grasă” și o „mamă groaznică”. Mai mult, el i-ar fi spus unei prietene de familie, Jacqueline Butcher: „Eu sunt Britney Spears!” (sugerând că el a făcut-o faimoasă pe fiica sa).

Jacqueline Butcher a spus pentru The New Yorker că în 2008, când Jamie Spears a internat-o pe Britney într-o clinică de psihiatrie pentru prima dată, i-ar fi spus: „Draga mea, eşti grasă. Tati o să te pună la dietă, o să-ţi ia un antrenor şi-o să-ţi revii în formă”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter