Suma impresionantă pe care o va primi Madonna pentru a cânta la Eurovision

De Oana Savin, pe
Madonna va interpreta două piese pe scena concursului internațional de muzică Eurovision ce se va desfășura luna viitoare, în Israel. Pentru timpul petrecut în fața publicului, regina muziii pop va primi o sumă impresionantă.

Artista în vârstă de 60 de ani va urca pe scena Eurovision pentru a cânta două piese. Iar pentru acest act artistic, ea va fi recompensată cu nu mai puțin de un milion de dolari.

Potrivit European Broadcasting Union, Madonna va marca, astfel, cea mai scumpă apariție a unui cântăreț la Eurovision.

Nu este pentru prima dată când artista va cânta în fața publicului din Israel. Ea a mai evoluat aici în 1993, 2009 și 2012.

De curând, Madonna, care locuiește în Portugalia, și-a exprimat dezaprobarea cu privire la realizarea unei cronologii a carierei sale.

Nimeni nu știe ce știu eu și ce am văzut eu. Doar eu îmi pot spune povestea. Oricine altcineva încearcă acest lucru este doar un șarlatan și un prost. Caută faimă fără să muncească. Asta este boala din societatea noastră”, a afirmat cântăreața referitor la scenariul scris de Elyse Hollander, intitulat „Blond Ambition”.

Concursul Eurovision se va desfășura anul acesta în Israel, după ce Netta Barzilai a reușit să câștige anul trecut trofeul, cu 529 de puncte. Cipru s-a clasat pe locul al doilea, cu 436 de puncte, iar Austria a ocupat locul al treilea cu 342 de puncte.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter