Tom Parker, solistul trupei The Wanted, a murit. Artistul avea 33 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 31 martie 2022, 11:02

Tom Parker, membru al trupei britanice The Wanted, a murit la vârsta de 33 de ani, din cauza unei tumori cerebrale.

Tom Parker s-a stins din viață miercuri, 30 martie, înconjurat de familie și de colegii de trupă. Vestea a fost făcută publică atât de soția artistului, Kelsey Hardwick, în vârstă de 32 ani, cât și de grupul The Wanted.

Suntem devastați de moartea tragică şi prematură a colegului nostru de trupă Tom Parker. Tom a fost un soţ uimitor pentru Kelsey şi tată pentru Aurelia şi Bodhi. Era fratele nostru, cuvintele nu pot exprima pierderea şi tristeţea pe care le simţim. Mereu în inimile noastre! au transmis colegii de trupă ai artistului.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Wanted (@thewantedmusic)

Citește și: Volodimir Zelenski va vorbi în Parlamentul României

Cătălin Botezatu, despre Loredana Groza: „S-a reinventat mereu”

Ioana Ginghină, pe podium într-o rochie transparentă. „A fost o experiență inedită”

Soția lui Alec Baldwin este însărcinată din nou. Actorul va deveni tată pentru a opta oară

Mesajul emoționant al soției lui Tom Parker

Kelsey Hardwick și Tom Parker aveau împreună doi copii: pe Aurelia, în vârstă de 2 ani și pe Bodhi, de doar 1 an. Pe rețelele de socializare, soția artistului a publicat două imagini, în dreptul cărora a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Vă anunț cu durere în suflet că e adevărat că Tom a murit astăzi, fiind înconjurat de familie. Inimile noastre sunt sfâșiate pentru că Tom era centrul universului nostru și nu ne putem imagina viața fără zâmbetul lui molipsitor și prezența plină de energie. Suntem recunoscători pentru dragostea imensă și sprijinul oferit și vă rugăm să ne unim toți în rugăcine pentru a ne asigura că lumina lui Tom continuă să strălucească pentru copiii lui minunați. Mulțumesc tuturor celor care au avut grijă de sănătatea lui pe parcursul acestei lupte, el a luptat până la sfârșit. Voi fi mereu mândră de el, a scris Kelsey.

Tom Parker a descoperit tumora cerebrală în 2020

Tom Parker a fost fusese diagnosticat cu o tumoră cerebrală inoperabilă în octombrie 2020. Pentru că era în stadiul 4, medicii au preconizat că artistul va mai trăi în jur de 1 an. La începutul lui 2021, artistul a anunțat că răspunde bine la tratament, iar în luna septembrie a concertat într-un eveniment caritabil pentru bolnavii de cancer. Însă 2022 nu a început bine pentru cântărețul britanic și starea lui s-a degradat, potrivit antena1.ro.

Un apropiat de-al familiei a spus pentru The Sun că în ultimele momente ale vieții lui Tom Parker a cerut să asculte melodia Live Forever a trupei Oasis.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter