Speak și Ștefania, noi detalii despre nuntă: „Cea mai mare petrecere”

De Unica.ro, pe

Invitați în podcastul „La Mijloc”, găzduit de Codin Maticiuc și Anghel Damian, Speak și logodnica lui, Ștefania Codreanu, au vorbit, printre multe altele, și despre nunta lor. Speak și Ștefania s-au logodit la începutul anului 2020, în timpul filmărilor sezonului 3 „Asia Express”.

Speak și Ștefania, noi detalii despre nuntă: „Cea mai mare petrecere”

„Așteptăm să treacă nebunia cu restricții. După ne apucăm de ea. Nunta o dată o fac”, a declarat Speak. „Și trebuie să fie o petrecere, cea mai mare petrecere, iar toată lumea care va veni trebuie să se distreze, fără să se gândească: «Nu dansăm prea aproape, nu ne pupăm…»”, a completat Ștefania.

„Noi, această nuntă o facem doar pentru petrecere și să mă îmbrac în multe rochii, fără ca Ștefan să comenteze”, a mai glumit dansatoarea.

„M-am gândit doar la cum o să arăt, superb, de altfel. O să am minim trei rochii. E posibil să rămân la una, dar, în principiu, vreau trei. M-am gândit la patru designeri, încă nu vreau să zic. Mă voi duce la un singur designer pentru toate și voi participa 100% la design. Cred că sunt trei români și unul străin, unul este în Dubai”, a mai spus.

Întrebată cât crede că o vor costa rochiile, Ștefania a completat: „Sunt rochii la 500 de euro, altele la 1.000, pot să fie 30.000, 50.000, depinde”. „Dacă își face rochie de 10.000 de euro, merge singură la nuntă”, a glumit Speak.

„Ștefan își dorește ca, la nuntă, să fim toți foarte relaxați. Cumva, aici ne contrazicem, pentru că eu vreau momentul ăla, să fiu prințesică. Dar, în același timp, sunt și în partea lui, eu nefiind genul de fată care s-a visat mireasă”, a mai spus Ștefania.

Legat de numărul invitaților, solista a adăugat: „Cu cât suntem mai mulți, cu atât e petrecerea mai disco style”. „Vor fi majoritatea oamenilor apropiați”, a completat Speak.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Are sau nu iubita lui Speak operații estetice? Ștefania a clarificat speculațiile

În ce relații sunt Speak și Adelina Pestrițu la 5 ani de la despărțire

Cum și-a câștigat Speak primii bani. „N-am făcut carieră din asta”

„Mie nunțile nu-mi plac deloc. Deloc. N-aș vrea să am prea mult de-a face. Știu că e bătaie de cap cu organizatul. Nici nu cred în anumite tradiții. Nunta în sine, petrecerea, mi se pare ceva îngrozitor. Toate nunțile la care am fost invitat mi s-au părut false. Am cântat la multe nunți”, a mai spus Speak.

În mai 2020, Speak și Ștefania au dezvăluit pe cine au ales să le fie nași. „Vrem să ne gătească Sorin (n.red.: Bontea). Așa am și vorbit cu el. Nașii sunt aleși demult, prietenii noștri Monica Munteanu și soțul ei”, a mărturisit Speak, pentru OK! Magazine.

Cum a început relația dintre Speak și Ștefania

„Da, cred că am făcut eu primul [pas]. Na, sunt și eu băiat o dată, bărbat. Am făcut eu primul pas”, mărturisea Speak, în prima lor apariție TV în calitate de cuplu. „Nu i-am dat semnale. S-a întâmplat. Chiar nu i-am dat semnale că ar trebui să facă vreun pas sau că eu urmează să fac vreun pas. S-a întâmplat pur și simplu”, a adăugat Ștefania.

„Cred că ăsta este cel mai bun atu al nostru. Suntem cei mai buni prieteni. Pot să îi zic orice. Prima oară în viața mea, într-o relație, pot să zic orice partenerului. Orice! Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu decât o fac acum”, a mai spus Speak.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter