Speak și Ștefania, despre hotelul în care au fost izolați în Jakarta: „Rău, ceva îngrozitor”

De Unica.ro, pe

Invitați în podcastul „La Mijloc”, găzduit de Codin Maticiuc și Anghel Damian, Speak și logodnica lui, Ștefania Codreanu, au vorbit, printre multe altele, și despre vacanța lor în Indonezia. Cuplul a contractat virusul SARS-CoV-2 și a fost obligat să se izoleze într-un hotel din Jakarta.

Speak și Ștefania, despre hotelul în care au fost izolați în Jakarta: „Rău, ceva îngrozitor”

„În ordinea preferințelor mele, din cele 6 hoteluri de pe listă (n.red.: listă primită de la autorități), era al treilea (n.red.: primele două nu erau disponibile). Arăta uman în poze. Am zis ok, vreau cea mai scumpă cameră. Presidential suit am luat. În poze arăta ok. La concerte am stat în camere care arătau mai rău. Era mare”, a explicat Speak.

„În exterior, hotelul părea mare, opulent”, a adăugat Ștefania. „În față arăta a Eforie după anii ‘90. Era vechi, dar arăta ok, cu marmură”, a continuat Speak, completat de Ștefania: „Mirosea foarte tare a spital”.

„De când am ajuns pe holul etajului mi-a dat-o mirosul, era mucegai. Rău, ceva îngrozitor. Când am intrat în cameră… iadul, dar era suita junior. Eu am sensibilitate la mucegai, strănut, mi se înfundă nasul. Cum am intrat în camera noastră nu mai puteam să respir. Cu mochetă pe jos, na…”, a mai spus solistul.

„Nu am văzut în viața mea o mochetă mai murdară. Trei secunde am stat cu picioarele goale pe ea și am simțit că am ciuperci, vă jur. Era umedă, lipicioasă, cu pete. Baia arăta rău, era mizerabilă, extrem de multe pete de mucegai, rugină…”, a mai povestit Ștefania. „Prosoapele zici că le călcase cineva în picioare. Erau cu linii gri. Am rămas acolo pentru că nu am avut ce să facem”, a continuat Speak.

„Ne-a costat 2.000 – 2.200 de euro pe 8 nopți. A doua zi ne-au adus mâncare, aveam 3 mese pe zi incluse. Lături. Ei nu aveau bucătărie, restaurant. Nu mergea nimic, prize, televizor. A doua zi nu am mâncat nimic. Apoi seara am făcut rost de bani cash și am comandat de altundeva. (…) Mâncarea ne-a salvat psihic”, a completat. Cuplul crede că hotelul nu mai era în funcțiune și că a fost redeschis special pentru a găzdui turiștii cu COVID-19.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Speak și Ștefania, noi detalii despre nuntă: „Cea mai mare petrecere”

Are sau nu iubita lui Speak operații estetice? Ștefania a clarificat speculațiile

În ce relații sunt Speak și Adelina Pestrițu la 5 ani de la despărțire

Cum și-a câștigat Speak primii bani. „N-am făcut carieră din asta”

Speak și Ștefania s-au logodit la începutul anului 2020, în timpul filmărilor sezonului 3 „Asia Express”. În mai 2020, cuplul a dezvăluit pe cine a ales să le fie nași. „Vrem să ne gătească Sorin (n.red.: Bontea). Așa am și vorbit cu el. Nașii sunt aleși demult, prietenii noștri Monica Munteanu și soțul ei”, a mărturisit Speak, pentru OK! Magazine.

Cum a început relația dintre Speak și Ștefania

„Da, cred că am făcut eu primul [pas]. Na, sunt și eu băiat o dată, bărbat. Am făcut eu primul pas”, mărturisea Speak, în prima lor apariție TV în calitate de cuplu. „Nu i-am dat semnale. S-a întâmplat. Chiar nu i-am dat semnale că ar trebui să facă vreun pas sau că eu urmează să fac vreun pas. S-a întâmplat pur și simplu”, a adăugat Ștefania.

„Cred că ăsta este cel mai bun atu al nostru. Suntem cei mai buni prieteni. Pot să îi zic orice. Prima oară în viața mea, într-o relație, pot să zic orice partenerului. Orice! Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu decât o fac acum”, a mai spus Speak.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter