Melinda Gates, despre divorțul de Bill Gates: „Nu a fost un moment anume”

Melinda French Gates (57 de ani) și co-fondatorul Microsoft, Bill Gates (66 de ani), s-au separat în mai 2021, după 27 de ani de mariaj. Fostul cuplu are împreună trei copii, un fiu, Rory John (22 de ani), și două fiice, Jennifer Katharine (25 de ani) și Phoebe Adele (19 ani).

Melinda Gates, despre divorțul de Bill Gates: „Nu a fost un moment anume”

La începutul anului 2022, Melinda a vorbit în premieră despre divorț, într-un interviu exclusiv acordat emisiunii CBS Morning, potrivit People. În teaser-ul emisiunii care se va difuza integral în această seară, Melinda a explicat că „nu a fost un moment anume” care a dus la separarea de miliardar.

În martie 2020, Bill Gates s-a retras de la conducerea companiei Microsoft, pe care a fondat-o alături de Paul Allen (n. 1953 – d. 2018), motivând decizia prin dorința de a „se concentra pe prioritățile sale filantropice”. În realitate, la sfârșitul anului 2019, consiliul de administrație al Microsoft a demarat o anchetă de amploare, după ce o angajată a declarat că a întreținut relații intime cu el mai mulți ani la rând.

„Cred cu tărie în iertare, de aceea am considerat că am rezolvat o parte din acea întâmplare”, a explicat Melinda Gates, pentru CBS Morning. „N-a fost un moment sau un lucru anume care s-a petrecut. Am ajuns într-un punct în care am realizat că nu era o relație sănătoasă. Nu aveam încredere în ea”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Bill Gates i-a transferat 1,8 miliarde de dolari fostei soții după divorț

Bill Gates, previziuni optimiste: „După ce trece valul Omicron, COVID-19 va fi ca gripa sezonieră”

O angajată Microsoft a recunoscut că a întreținut relații intime cu Bill Gates timp de mai mulți ani

Reflectând asupra perioadei imediat următoare divorțului, Melinda a mai explicat că „a vărsat multe lacrimi multe zile la rând”. Alteori, Melinda își amintește că era furioasă. „Este parte din procesul de vindecare. Plângi din cauza pierderii a ceva ce credeai că ai și că vei avea pentru tot restul vieții”, a completat.

Acum, Melinda simte că „începe să treacă de partea cealaltă” în „călătoria către vindecare”. „Simt că am dat pagina în acest capitol. E 2022 și sunt realmente nerăbdătoare să văd ce va urma și cum va fi viața mea”, a mai spus.

Vorbind despre decizia lor de a continua să lucreze împreună în cadrul Fundației Bill și Melinda Gates, pe care au fondat-o în anul 2000, Bill a scris într-o recenzie anuală că „au găsit un nou ritm bun de lucru”. „Dar nu pot nega că a fost un an de mare tristețe în plan personal pentru mine”, a completat.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter