Cum arată și ce face acum primul soț al lui Meghan Markle. Bărbatul s-a recăsătorit și are două fiice

De Unica.ro, pe

Meghan Markle (40 de ani) și Trevor Engelson (45 de ani) au format un cuplu din 2004 până în 2013. Fosta pereche s-a căsătorit în septembrie 2011, în Jamaica, iar divorțul s-a finalizat în august 2013. În 2016, Meghan l-a cunoscut pe Prințul Harry (37 de ani). Cuplul s-a căsătorit în mai 2018 și are doi copii, un fiu și o fiică, Archie Harrison (3 ani) și Lilibet Diana (1 an).

Cum arată și ce face acum primul soț al lui Meghan Markle. Bărbatul s-a recăsătorit și are două fiice

La rândul său, în mai 2019, Trevor s-a recăsătorit cu nutriționista Tracey Kurland (35 de ani), moștenitoarea milionarului american Stanford Kurland, care s-a stins din viață în 2021. Trevor și Tracey au împreună două fiice, Ford Grace, născută în august 2020, și Sienna Lee, născută în noiembrie 2021.

Motivul divorțului dintre Meghan și Trevor ar fi fost distanța. La scurt timp după oficializarea relației lor, actrița a început filmările serialului „Suits” în Toronto, Canada, în timp ce producătorul a rămas în California, SUA. Meghan a fost cea care a intentat divorțul citând „diferențele ireconciliabile” drept motiv.

În cartea „Meghan: A Hollywood Princess”, jurnalistul Andrew Morton a scris că Meghan i-ar fi înapoiat inelul de logodnă cu diamant producătorului prin poștă. Gestul l-ar fi surprins pe Trevor care „abia și-a stăpânit furia”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Meghan Markle, acuzată că nu-i pasă de starea tatălui internat în spital. „Cum poate să-l privească suferind? Cine face așa ceva?”

Fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle a împlinit 3 ani! Mesajul Reginei pentru Archie

Kate Middleton și Meghan Markle, detronate de Beatrice Borromeo în topul celor mai stilate regalități europene

Meghan Markle, atacată din nou de propria familie. Ce a spus fratele ei vitreg despre ea

Potrivit unui apropiat de-al producătorului, Trevor s-a simțit ca „ceva lipit pe talpa pantofilor lui Meghan”. Gestul fostei actrițe a făcut-o pe Ninaki Priddy, cea mai bună prietenă a ei la acea vreme și domnișoară de onoare la nunta sa cu Trevor, să nu mai vrea să fie asociată cu ducesa. „Felul în care a gestionat lucrurile l-a făcut pe Trevor să simtă că-i fuge pământul de sub picioare. A fost rănit”, a declarat Ninaki pentru Express.

„Eu am fost distrusă (n.red.: după propriul divorț), dar ea se simțea mai puternică. Își revendicase din nou puterile. Nu a fost relația potrivită pentru ea așa că a mers mai departe”, mai spunea actrița Abby Wathan, altă fostă prietenă de-a lui Meghan.

Cel mai recent, Trevor a fost producătorul executiv al filmului „Small Engine Repair”.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter