Meghan Markle, în doliu. Pe cine a pierdut ducesa

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 aprilie 2022, 13:32

Meghan Markle a publicat un mesaj în care a reflectat asupra pierderii unui prieten apropiat la începutul acestui an.

Meghan Markle, în doliu. Pe cine a pierdut ducesa

Pe 6 aprilie, ducesa de Sussex a publicat câteva cuvinte pe site-ul organizației caritabile Mayhew, pentru bunăstarea animalelor, pe care a ales să o susțină începând din anul 2019, în calitate de patron regal. Mesajul a fost scris și publicat în onoarea lui Oli Juste, prieten drag ducesei, care a introdus-o în organizație.

„Pe 15 ianuarie 2022, dragul meu prieten Oli s-a stins brusc și tragic din viață. Ne-a lăsat pe mine, dar și pe mulți alții cu inimile frânte și reflectând, știind că moștenirea pe care o lasă în urmă prietenilor lui blănoși este frumos de simplă: doar iubiți-i”, a scris Meghan Markle.

Pe parcursul scrisorii, ducesa a explicat cum a ajutat-o Oli, atât în cadrul organizației Mayhew, cât și în privat. Meghan și Oli au fost legați de iubirea lor pentru animale, bărbatul și logodnicul lui, Rob, având în trecut grijă de câinele ei, Guy, care se recupera, la vremea aceea, după un accident. „L-au iubit ca și cum era al lor”, a scris.

Patronajul de 3 ani al lui Meghan s-a încheiat la începutul acestui an. Cu toate acestea, ducesa spune că va continua să susțină organizația. Și-a continuat mesajul precizând că moștenirea lui Oli va dăinui în cadrul Mayhew.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Meghan Markle a împlinit 40 de ani! 4 lucruri pe care nu le știai despre actriță

Regina Elisabeta a II-a, flatată sau deranjată că Prințul Harry și Meghan Markle și-au numit fiica după ea?

Tatăl lui Meghan Markle își dorește să-și cunoască nepoții: „Sunt un bunic destul de bun”

Meghan Markle, atacată din nou de propria familie. Ce a spus fratele ei vitreg despre ea

„În memoria lui, vom crea aripa Oli Juste la Mayhew, pentru a găzdui animalele cărora le este mai greu să-și găsească stăpâni, pentru că, la fel ca Oli, vor fi întotdeauna iubiți și niciodată uitați”, a mai scris.

Meghan și prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018, iar la începutul anului 2020 au anunțat că își doresc să se retragă din rolul de membri seniori ai familiei regale britanice. Ca o consecință a acestei decizii, perechea a încetat să mai beneficieze de securitate și finanțare din partea casei regale.

În martie 2021, într-un interviu găzduit de Oprah, perechea a dezvăluit motivele din cauza cărora a luat decizia de a se retrage.

Printre multe altele, Meghan a dezvăluit că Ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă înaintea nunții cu Harry, că s-a simțit captivă, că a avut gânduri sinucigașe și că, deși a cerut ajutor, nu l-a primit, dar și că nuanța pielii lui Archie ar fi fost unul dintre motivele din cauza căruia micuțul nu a primit un titlu regal.

Meghan și Harry au împreună doi copii, un fiu, Archie Harisson, în vârstă de 2 ani, și o fiică, Lilibet Diana, născută pe 4 iunie 2021.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter