Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle nu vor participa la primul Crăciun al Reginei fără Prințul Philip

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 noiembrie 2021, 12:32

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor merge în Marea Britanie pentru a petrece Crăciunul cu Regina, conform surselor citate de Mirror UK.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Acesta va fi primul Crăciun al Reginei fără soțul ei, răposatul Prinț Philip. În ultima vreme, Regina s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Ea a fost internată în spital timp de o noapte în luna octombrie, apoi a trebuit să își anuleze prezența la evenimentul organizatcu prilejul Remembrance Day, din cauza problemelor de spate.

Cuplul format din Harry și Meghan ar fi fost invitat să petreacă alături de Familia Regală Crăciunul. O sursă a spus pentru Page Six: „Sunt multe elemente legate de logistica și planificarea unui Crăciun de familie, așa că, desigur, personalul știe deja că Harry și Meghan nu vor veni”.

Citește și: Ce pensie are Florin Piersic după o viață de teatru și film

Citește și: Andreea Ibacka, la un pas să nască prematur primul copil. „N-am povestit asta atunci”

Citește și: „Mi se poate întâmpla oricând pe stradă”. Adda le-a povestit fanilor despre boala de care suferă

Citește și: Raluca Bădulescu, dosar penal pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive

Aceeași sursă a mai adăugat: „Dacă ar fi venit, ar fi comunicat vestea familiei până acum. Dar acesta este primul Crăciun sl Maiestății sale fără soțul ei, așa că s-ar fi crezut că cei doi voiau să fie acolo cu ea”.

Cuplul nu a comentat până acum aceste supoziții care circulă în presă. Aceste informații vin în contextul în care se știe că Meghan Markle va oferi un interviu exclusiv pentru The Ellen Show, emisiunea lui Ellen DeGeneres.

Într-un preview al interviului, Meghan își amintește de perioada în care venea în studiourile unde se filmează emisiunea lui Ellen, cu scopul de a merge la audiții pentru diverse roluri, pe parcursul carierei ei de actriță.

Foto – YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter