Mariah Carey face dezvăluiri surprinzătoare din intimitate

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 11 iulie 2019, 11:34
Mariah Carey a vorbit cu foarte multă sinceritate despre viața sa intimă. Artista a făcut dezvăluiri surprinzătoare din viața sentimentală.

Mariah Carey, în vârstă de 49 de ani, a acordat un interviu pentru Revista Cosmopolitan în care a vorbit despre aspectele intime ale vieții personale și a mărturisit că până acum a avut relații amoroase doar cu 5 bărbați: „Am fost doar cu cinci bărbați în viața mea, așa că sunt un fel de puritană, sincer, în comparație cu majoritatea din acest mediu”, a declarat Mariah Carey pentru sursa citată.

Mariah Carey a fost căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola, cel care este soțul Thaliei în prezent, și de care a divorțat în 1998. Ulterior, artista s-a măritat cu Nick Cannon, devenind mama gemenilor, Moroccan și Monroe, însă și de această dată a ajuns la divorț. În prezent, Mariah Carey are o relație cu dansatorul Bryan Tanaka, în vârstă de 36 de ani.

Cu toate acestea, de-a lungul anilor, presa internațională a scris că Mariah Carey ar fi avut relații cu miliardarul australian James Packer, cântărețul Luis Miguel, rapperul Eminem și actorul Christian Monzon.

Vezi mai multe imagini cu Mariah Carey, iubitul său și copiii, în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter