Motivul pentru care prințul Edward nu a vrut să dea mâna cu oamenii adunați la Palatul Buckingham

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 20 septembrie 2022, 11:15

Prințul Edward, fiul cel mic al reginei Elisabeta a II-a și al prințul Philip, și soția lui, Sophie, au fost prezenți în fața Palatului Buckingham pentru a saluta mulțimea adunată să-i aducă un ultim omagiu suveranei britanice.

Prințul Edward și soția lui au mers sâmbătă după-amiază, 17 septembrie, să stea de vorbă cu oamenii adunați în fața Palatului Buckingham pentru a o omagia pe regina Elisabeta. Contele și Contesa de Wessex au fost întâmpinați cu salutări de către mulțime. Însă cei prezenți au remarcat că spre deosebire de alți membri ai familiei regale, fiul cel mic al suveranei britanice a refuzat să dea mâna cu oamenii.

Citește și: Omagiul adus de Kate Middleton Reginei Elisabeta a II-a. Ce a făcut Prințesa de Wales în ziua înmormântării

Semnificația voalului negru purtat de Regina consoartă Camilla și de Kate Middleon la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Meghan Markle a renunțat la acest accesoriu

Semnificația ținutei pe care Meghan Markle a purtat-o la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Mesajul emoționant al Prințului Andrew, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Ducele de York era considerat fiul preferat al suveranei

Motivul pentru care prințul Edward nu a vrut să dea mâna cu oamenii adunați la Palatul Buckingham

Prințul Edward ar fi explicat unor persoane de ce a ales să salute mulțimea de la distanță. Acesta a mulțumit publicului și i-a transmis că mama sa „ar fi apreciat acest sprijin fantastic”.

Mi-ar plăcea să strâng mâini, dar ați văzut câți oameni sunt aici? Mi-ar cădea mâinile!

Am încercat să evit doar pentru că dacă o fac o dată, ar trebui să strâng mâna tuturor, ar fi spus acesta, potrivit știrileprotv.ro, care citează The Independent.

În schimb, soția lui, Sophie, aflată la câțiva pași în spatele său, a strâns mâinile oamenilor și chiar a luat în brațe un copil.

Într-o declarație oficială, contele și contesa de Wessex au spus: „Am fost copleșiți de valul de emoții care ne-a cuprins și de numărul mare de oameni care au făcut tot posibilul pentru a-și exprima dragostea, admirația și respectul pentru o persoană atât de specială, care a fost mereu alături de noi”.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter