Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au distanțat unul de celălalt după doar trei săptămâni de căsnicie

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 august 2022, 15:43

Jennifer Lopez (53 ani) și Ben Affleck (50 ani) s-au căsătorit în iulie 2022, după ce au reluat legătura la începutul anului 2021. Cântăreața și actorul au mai format un cuplu din 2002 până în 2003. Recent, o sursă apropiată cuplului a declarat că Jennifer și Ben s-ar fi distanțat unul de celălalt.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au distanțat unul de celălalt după doar trei săptămâni de căsnicie

„Relația lor este unică pentru că fiecare știe exact cât de solicitant este jobul celuilalt. Amândoi sunt de părere că timpul petrecut la distanță îi face mai puternici. În plus, este perfect pentru că, pe deasupra, câștigă o mulțime de bani. Este o situație win-win”, a declarat o sursă pentru Hollywood Life.

„Întotdeauna vorbesc, la telefon, prin mesaje sau prin apel video. Timpul petrecut unul departe de celălalt face revederea cu atât mai specială. JLo adoră să știe că soțul ei va fi acolo pentru ea întotdeauna”, a completat sursa.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Perechea s-a logodit în primăvara acestui an și s-a căsătorit în secret, în Las Vegas, ulterior plecând în luna de miere la Paris. Cuplul a fost însoțit de copiii din fostele mariaje. În timpul vacanței, Jennifer și Ben au făcut, printre multe altele, și o plimbare cu barca pe fluviul Sena. Epuizat, Ben a fost fotografiat dormind în mijlocul punții, cu gura larg deschisă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Alex Rodriguez, „șocat” să o vadă pe Jennifer Lopez cu actorul Ben Affleck

Citește și: Ben Affleck, epuizat în luna de miere cu Jennifer Lopez. Actorul a fost fotografiat dormind, în timpul unei plimbări romantice cu barca

Citește și: Jennifer Lopez are o colecție impresionantă de inele de logodnă! Cum arată bijuteriile

Jennifer și Ben s-au cunoscut în anul 2002, pe platourile de filmare ale comediei romantice „Gigli”. În același an s-au logodit, pentru ca, în toamna anului următor, Ben să pună punct relației cu doar 4 zile înaintea nunții lor programate pe 14 septembrie.

Actorul s-a despărțit de artistă pentru Jennifer Garner (50 de ani), alături de care are trei copii, Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) și Samuel (10 ani). Affleck și Garner s-au căsătorit în 2005 și s-au separat în 2015, după ce actorul ar fi înșelat-o cu bona copiilor lor.

În 2004, Jennifer s-a căsătorit cu muzicianul Marc Anthony (53 de ani), alături de care îi are pe gemenii Emme și Max (14 ani). Jennifer și Marc s-au separat în 2011, însă divorțul s-a finalizat abia în 2014. Din 2017 până în 2021, Jennifer a format un cuplu cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (47 de ani). Fosta pereche s-a logodit în martie 2019 și s-a despărțit la începutul anului 2021, din cauza infidelității bărbatului.

Anterior, între 1997 și 1998, Jennifer a mai fost căsătorită cu actorul Ojani Noa (47 de ani), iar între 2001 și 2002 cu dansatorul Cris Judd (53 de ani).

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter