Ştefan Stan, SCOS DIN SĂRITE! Vezi ce l-a enervat şi ce REACŢIE A AVUT!

De Libertatea.ro, pe

Povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Andreea Mantea pare să nu-i dea pace lui Ştefan Stan, chiar dacă între cei doi nu mai sunt sentimente de iubire.
Andreea şi-a găsit un nou iubit, iar Ştefan îşi vede în continuare de cariera muzicală. Numai că, pe un cont fals de Facebook, al cărei administrator se voia a fi Andreea Mantea, apărea o fotografie cu cei doi împreună, lăsând să se înțeleagă faptul că aceştia s-ar fi împăcat.

Fără a face prea multe verificări, o parte a presei a preluat imediat informația, scriind că Andreea şi Ştefan formează, din nou, un cuplu.

Nimic mai fals, susține Ştefan, care, enervat, şi-a spus punctul de vedere, lămurind astfel situația.

”Nu m-am împăcat cu Andreea Mantea. Poza cu noi doi a fost postată pe o adresă falsă de Facebook, adresa Andreei oficială fiind alta. Greşeala celor care au publicat ştirea potrivit căreia eu şi Andreea Mantea ne-am împăcat este impardonabilă şi aş aprecia ca înainte de a publica orice tip de informații privitoare la Ştefan Stan, jurnalistii să-şi facă meseria, să se informeze şi să verifice informațiile, zvonurile etc…”, a precizat Ştefan Stan.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter