Fiul Andreei Mantea, „vânăt” din cauza colegilor de clasă. „L-am filmat de fiecare dată”

De Unica.ro, pe

Andreea Mantea (35 de ani) este mama unui fiu, David, în vârstă de 7 ani, din fosta relație cu luptătorul Cristian Mitrea (39 de ani). Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, „Te Ascult”, prezentatoarea Kanal D a dezvăluit că fiul ei a fost victima bullying-ului la școală.

Fiul Andreei Mantea, „vânăt” din cauza colegilor de clasă. „L-am filmat de fiecare dată”

„Am intrat foarte mult în viața lui. N-a avut un alt exemplu mai puternic și am fost și omul bun și omul rău, și omul blând și omul nebun, le-a văzut pe toate. A trebuit să le vadă și să îl învăț cu de toate”, a explicat Andreea Mantea.

„El și-a ales tot ce este mai bun. La un moment dat, tot ridica mâna la școală. După o săptămână a venit și mi-a zis că a vrut și el să răspundă, și erau doar 13-14 copii în clasă. «Eu nu am fost numit niciodată. Întruna îmi spunea (n.red.: doamna învățătoare) să stau jos și să nu mai ridic mâna». Și-mi spunea de parcă și depășise, acceptase. Atât de multe lecții de viață aude la mine și atunci le ia și le aplică singur”, a continuat.

Andreea a povestit cum David a devenit ținta răutăților mai multor colegi, după ce a început să le ia apărarea fetelor din clasa lui atunci când erau trase de codițe sau supărate în alt mod.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Andreea Mantea, despre pictorialul nud din Playboy: „Tot ce am făcut, am făcut cu un scop”

Citește și: Andreea Mantea se înscrie la facultate în toamnă. „Vreau să fie oficial”

Citește și: Andreea Mantea, declarații în lacrimi despre afecțiunea de care suferă: „Iau pastile în fiecare zi”

„Vreo 2 săptămâni tot venea vânăt acasă, pe picioare, pe mâini, murdărit, mâzgălit. Era negru, l-am filmat de fiecare dată. Apoi am fost sunată că a bătut patru băieți, mă rog, a bătut, s-a descurcat cu patru băieți. I-am zis să se apere. M-am dus la școală, m-am supărat foarte tare. L-am băgat la kickboxing să învețe să se apere dacă e cazul. A venit și cu ochiul scos aproape. Sunt școli și școli, elevi și elevi, profesoare și profesoare care dorm în timpul orei. L-am scos de la școala respectivă, cam atât s-a putut. (…) A fost acum ceva timp, am trecut cu bine peste. M-am luptat foarte mult ca el să poată să conviețuiască cu acei colegi, ca să nu fugă de probleme, dar nu s-a putut”, a mai povestit prezentatoarea TV.

„Mă îngrijorez când mă gândesc la prietenii pe care și-i va alege în jur. Este foarte sensibil și suferă, știu pentru că îmi spune tot. Stau și analizez”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter