Andreea Mantea, decolteu amețitor în platoul „Casa Iubirii”

De Unica.ro, pe

Andreea Mantea (35 de ani) este gazda unui nou show matrimonial, „Casa Iubirii”, în cadrul căruia șapte fete și șapte băieți speră să-și găsească jumătatea.

Andreea Mantea, decolteu amețitor în platoul „Casa Iubirii”

În ediția din 17 aprilie 2022, prezentatoarea TV a purtat o rochie midi din satin negru, cu un decolteu generos. Apariția Andreei a fost apreciată de urmăritorii din mediul online.

„Frumusețea ta, deși mulți vor spune că este machiaj, este devastatoare. Iar celor ce spun că este filtru sau mai știu eu ce… propun să vă uitați la un video de-al Andreei în care se machiază ❤️”, a comentat o urmăritoare.

„Ești atât de frumoasă încât nu mai am cuvinte”; „Astăzi, machiajul și styling-ul au fost de nota 10”; „Frumoasă ai fost, frumoasă vei rămâne”, au mai fost alte câteva reacții.

Criticile n-au întârziat să apară, însă. „Fără ț*** afară nu se poate, specific la românce!”, a comentat o urmăritoare. „Când nu am decolteu, ce mai zici? Sau când e prea scurtă rochia? Sau bluza prea în gât? Fără răutate nu se poate! 🤗 Te îmbrățișez! Chiar ai nevoie! 🤗”, a replicat Andreea Mantea.

În cea mai mare parte, însă, urmăritorii s-au arătat revoltați de eliminarea Biancăi din cadrul show-ului. Bianca a fost eliminată în baza voturilor concurenților, nu a telespectatorilor.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Mantea, declarații în lacrimi despre afecțiunea de care suferă: „Iau pastile în fiecare zi”

Andreea Mantea, despre pictorialul nud din Playboy: „Tot ce am făcut, am făcut cu un scop”

Andreea Mantea se înscrie la facultate în toamnă. „Vreau să fie oficial”

„Andreea, cum e posibil ca fata cea mai iubită de telespectatori să iasă în prima gala? Dacă nu e și pentru sufletul nostru, pentru ce să ne mai uităm? Ne pare tare rău că s-a tăiat din fașă ceea ce putea fi cel mai iubit cuplu din acea casă. Până una alta, eu și alții nu mai aprindem TV-ul că nu prea mai avem ce vedea. Sorin rămâne cel mai ok, dar sigur nici el n-are drum lung, dacă eliminările se fac după ureche și răutate. Păcat”, a comentat cineva.

Din 2017, Andreea a rămas fidelă postului Kanal D, pentru care a prezentat „WowBiz”, „Se strigă darul”, „Puterea dragostei”, „Trăiri alături de Andreea Mantea”, iar acum „Casa Iubirii”.

Prezentatoarea TV este mama unui fiu, David, în vârstă de 6 ani, din fosta relație cu luptătorul Cristian Mitrea (40 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter