Ștefan Stan, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa: „Tatăl meu o bătea pe mama”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 iulie 2022, 10:38

Ștefan Stan a făcut mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa marcată de violența domestică. Alături de mama sa, artistul a trecut prin multe momente grele.

Ștefan Stan a povestit în cadrul emisiunii online „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, despre suferințele mamei sale de pe vremea când el era doar un copil.

Citește și: Lourdes, fiica Madonnei, aparițe provocatoare într-un body transparent

Adelina Pestrițu, criticată dur pentru banii cheltuiți pe o lenjerie de pat

“Dacă a trecut de o anumită vârstă, ce, o femeie nu mai are voie să iubească, să facă sex?”. Dana Săvuică, mesaj pentru românii care critică femeile, în funcție de vârstă

Lidia Buble, de nerecunoscut în vacanță în Grecia. „Am crezut că erai Cristina Ich”

Ștefan Stan, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa: „Tatăl meu o bătea pe mama”

Mama a avut o viață extrem, extrem de grea. Vorbim de bătăi, de dat afară din casă, de dormit prin poduri. Tata a spart-o cu bătaia și pe ea și pe mine. Nimeni nu a știut lucrul ăsta. Mama mea a fost o femeie extrem de demnă. A ținut foarte mult la demnitatea ei, nu s-a prostituat, nu a furat la nimeni nimic. (…)

Iubindu-l atât de tare, l-a luat cu doi copii mari.(…) Ea i-a crescut ca pe copiii ei. Nu a făcut niciodată diferențe între noi. (…).

Eram cu frații mei în camera noastră și în sufragerie tatăl meu o bătea pe mama și mama urla. Și eu îi întrebam pe frații mei ce se întâmplă și ei îmi spuneau că o bate pe «baba». Baba era personajul rău: «Dacă nu ești cuminte, o chem pe baba». Și eu, neștiind că e mama, strigam: «Dă-i tată, dă-i».  Astea le-am conștientizat abia acum, târziu. Abia acum am conștientizat cât a suferit femeia asta pentru mine, a povestit artistul.

Ștefan Stan a locuit cu mama sa într-un pod fără geamuri

Ștefan Stan a mai povestit un episod dureros, când a locuit cu mama sa într-un pod fără geamuri.

A fost alungată din casă, deși a locuit la o prietenă foarte bună… I-a oferit podul, podul neavând geamuri. A luat mama folii și le-a bătut în cuie, nu aveai unde să stai în casă, erau foarte mulți oameni în casă.

A locuit cu mine acolo. Mâncam ce îmi dădea ea, orice, de la pâine, la cartofi cruzi, doar să am lapteîți dau, pentru că eram mic. Mama nu avea salariu foarte mare, avea datorii de plătit, am plecat fără haine, fără nimic.

Din iubire pentru tata, a reîncercat o împăcare cu el, mai multe, de fapt. Și toate s-au terminat la fel de prost: o bătaie, dat afară, o bătaie, dat afară, a mai dezvăluit artistul.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter