David, fiul Andreei Mantea, a debutat ca actor într-un serial de comedie

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 mai 2022, 11:10

Fiul prezentatoarei de la Kanal D și al sportivului Cristian Mitrea, David, a debutat ca actor într-un serial românesc. Băiatul Andreei Mantea, care la sfârșitul lunii mai va împlini vârsta de 7 ani, joacă într-un serial de comedie ce va avea premiera peste două zile, pe 7 mai, la postul Kanal D.

În serialul “Strada Speranței”, David interpretează rolul lui Relu, un băiețel isteț și foarte curios din fire care îi pune în încurcătură pe adulți cu întrebările sale. În producție mai joacă Monica Anghel, Diana Dumitrescu și Jojo (Cătălina Grama, pe numele real).

Băiatul Andreei Mantea a vorbit la Teo Show despre prima lui experiență ca actor și a spus că deși filmările au fost obositoare, a reușit să se descurce așa cum a trebuit.

Am avut o zi în care a trebuit să am 11 scene. Deci trebuia să intru de 11 ori și să spun niște lucruri. Trebuie să înveți rolul pe care îl ai și să îl înveți bine-bine. Mama m-a întrebat dacă vreau să fiu actor și am spus da. Mama a vrut și ea și s-a răzgândit, credea că o să fie greu – i-a povestit David lui Teo Trandafir.

Citeşte şi: Cum își pedepsește Andreea Mantea băiatul când greșește

Citeşte şi: EXCLUSIV / Cătălin Zmărăndescu l-a provocat pe Emil Rengle la o luptă corp la corp în ringul de box. Ce i-a răspuns coregraful

Citeşte şi: EXCLUSIV. De ce își poartă soțul Andreei Berecleanu verigheta la gât

Citeşte şi: Irina Fodor, momente de panică în vacanță, după ce soțul ei a făcut o criză de astm: „Abia mai respira”

Andreea Mantea și Cristi Mitrea  s-au cunoscut în 2014 în timpul filmărilor pentru show-ul matrimonial “Burlăcița”. După o relație de jumătate de an, cei doi s-au despărțit. Mitrea nu este foarte implicat în viața lui David, pe care inițial nici nu a vrut să-l recunoască drept fiul său. Așadar Andreea Mantea și-a asumat rolul de mama singură și îl crește și educă pe David cum știe ea mai bine.

Din punctul meu de vedere tot ce știe el până în acest moment, trei sferturi știe doar de la mine. Am făcut o școală fantastică cu el. Școala propriu-zisă doar i-a punctat tot ce l-am învățat eu. Într-un fel, mă bucur că de aici încolo nici eu nu mai știu să-i mai explic. Când o să înceapă din alea, cu necunoscutele – a spus Andreea Mantea în urmă cu câteva luni, într-un interviu pentru publicația ego.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter