Ștefan Stan, de urgență la spital cu soția însărcinată în 9 luni

De Adelina Duinea, pe

Artistul Ștefan Stan (42 de ani) a câștigat notorietate în anul 2011, odată cu obținerea primului trofeu Vocea României, în echipa artistului Smiley.

În luna noiembrie a anului trecut, cântărețul s-a căsătorit civil cu iubita lui, Simona. La sfârșitul lunii mai, artistul și soția lui dezvăluiau că vor deveni părinți.

„Fiind cu piciorul în ghips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele.

Când s-a întors, plângeam în baie”, a dezvăluit Simona Stan în emisiunea Teo Show, potrivit Wowbiz, citează Libertatea.

Ștefan Stan, de urgență la spital cu soția însărcinată în 9 luni

Perechea va avea o fiică. Noaptea trecută, Ștefan și Simona, care este în prezent însărcinată în 9 luni, au mers de urgență la spital.

Mesajul „alertă roșie”, apărea în prima postare a solistului. Ulterior, Ștefan a publicat o fotografie cu el și cu Simona în mașină, în drum spre casă.

„În siguranță”, „Vă mulțumim pentru mesaje” și „Alarmă falsă”, a scris cântărețul de această dată.

Ștefan Stan muncește de la 16 ani

„S-a scris cum că am fost sărac, că mi-au lipsit multe, ceea ce nu-i adevărat. Am avut tot ce mi-am dorit și nu mi-a lipsit nimic.

Nu am fost un copil sărac. Mama m-a trimis însă la munca pentru a învăța să apreciez tot ceea ce primesc, ca să mă obișnuiesc cu munca.

Am început să muncesc de la 16 ani. Nu din cauza dificultăților financiare, ci pentru că părinții mei au încercat să mă învețe ce înseamnă munca și care este valoarea banului.

Să pot aprecia valoarea banului și să învăț că lucrurile se obțin prin muncă. Am învățat să mă feresc de omul prost și de femeile nervoase”, spunea Ștefan Stan în urmă cu ceva timp, pentru revista VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

Ilinca Vandici, despre depresia prin care a trecut: „Soțul a remarcat că este o problema cu mine, de care nici eu nu știam”

Cleopatra Stratan s-a logodit cu Edward Sanda chiar de ziua ei. Artista a împlinit 18 ani

Walter Zenga a confirmat despărțirea de Raluca: „Soția mea este schimbată radical”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter