„Speak și Ștefania așteaptă un copil” Cine a dat această declarație

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 ianuarie 2022, 15:24

Aflați în vacanță în Indonezia, Speak și logodnica lui, Ștefania Codreanu, au contractat virusul SARS-CoV-2. În prezent, cuplul are COVID-19 și se află în izolare. Speak și Ștefania s-au logodit în ianuarie 2020, în timpul filmărilor sezonului 3 „Asia Express”. Recent, Codin Maticiuc a mărturisit în mediul online: „Speak și Ștefania așteaptă un copil. În exclusivitate vă spun”.

„Speak și Ștefania așteaptă un copil” Cine a dat această declarație

„Ca să ajungi în Bali, trebuie să stai în carantină în Jakarta, ceea ce am și făcut. Ești testat la intrarea în țară, în aeroport, apoi ești testat la ieșirea din carantină, în cea de-a șasea zi. Noi am ieșit pozitiv, presupunem că am luat virusul din aeroport sau de pe avion”, a explicat Ștefania pe Instagram.

„Acum ne aflăm în izolare, la un hotel special pentru cei testați pozitiv. Este o listă scurtă de 5-6 hoteluri aprobate de guvernul din Indonezia. Am ales hotelul care părea să aibă cele mai bune condiții, nu am avut noroc, însă ne descurcăm”, a completat.

„În 2 zile ne testăm iar. Dacă ieșim negativ, o să putem ieși din izolare. (…) Fizic, ne simțim foarte bine. Suntem cam «dezumflați», cum s-ar spune, pentru că ni s-au dat planurile peste cap, dar trecem peste asta. Facem haz de necaz, cel mai important este că ne simțim bine”, a încheiat.

În urma acestor informații, Codin Maticiuc a spus în mediul online: „Speak și Ștefania așteaptă un copil. În exclusivitate vă spun. Clar, nici ei nu știu, dar ce să facă, pentru că sunt în izolare. Cred că e a zecea zi de izolare, și cine știe cât mai au de stat într-o cameră de hotel. Net au de curând… Păi, băi Speak, acum e momentul. Dacă nu faceți acum… Bine ai venit în club, tati”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Are sau nu iubita lui Speak operații estetice? Ștefania a clarificat speculațiile

În ce relații sunt Speak și Adelina Pestrițu la 5 ani de la despărțire

Cum și-a câștigat Speak primii bani. „N-am făcut carieră din asta”

Cum a început relația dintre Speak și Ștefania

În mai 2020, Speak și Ștefania au dezvăluit pe cine au ales să le fie nași. „Vrem să ne gătească Sorin (n.red.: Bontea). Așa am și vorbit cu el. Nașii sunt aleși demult, prietenii noștri Monica Munteanu și soțul ei”, a mărturisit Speak, pentru OK! Magazine.

Din cauza pandemiei, cuplul s-a văzut nevoit să-și amâne nunta. „Păi, cu pandemia asta… la noi nu este vorba despre a semna un act, ci despre a avea parte de momente unice. Și, momentan, trăim niște vremuri în care nu putem risca un eveniment pe care îl vom face o singură dată în viață”, scria Speak la Insta Story, în octombrie 2021.

„Da, cred că am făcut eu primul [pas]. Na, sunt și eu băiat o dată, bărbat. Am făcut eu primul pas”, mărturisea Speak, în prima lor apariție TV în calitate de cuplu. „Nu i-am dat semnale. S-a întâmplat. Chiar nu i-am dat semnale că ar trebui să facă vreun pas sau că eu urmează să fac vreun pas. S-a întâmplat pur și simplu”, a adăugat Ștefania.

„Cred că ăsta este cel mai bun atu al nostru. Suntem cei mai buni prieteni. Pot să îi zic orice. Prima oară în viața mea, într-o relație, pot să zic orice partenerului. Orice! Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu decât o fac acum”, a mai spus Speak.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter