Speak, cerere emoționantă în căsătorie la Asia Express

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 15 aprilie 2020, 12:22
Speak a făcut pasul cel mare! Și nu oricum, i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale, Ștefania, chiar în timpul filmărilor la emisiunea Asia Express: Drumul Comorilor.

După ce au citit scrisorile pe care și le-au scris unul altuia cu puțin timp înainte, Speak și-a îmbrățișat iubita și a scos inelul. A uimit-o pe Ștefania în momentul în care s-a așezat în genunchi și a întrebat-o: „Șoarec, vrei să fii soția mea?”

Extrem de emoționată și cu lacrimi în ochi, Ștefania nu a stat prea mult pe gânduri și a spus ”Da”, în aplauzele celorlalți concurenți.

Potrivit lui Sorin Bontea, se pare că artistul pregătise inelul înainte să plece în marea aventură Asia Express, însă a așteptat momentul potrivit pentru a-și cere iubita de soție.

„Nu că nu m-am așteptat la asta, am rămas șocată”, a spus Ștefania la testimoniale, după marele eveniment.

Ștefania și Speak formează un cuplu de trei ani și au pornit în Asia Express pentru a-și demonstra că relația lor este adevărată și că poate face față la orice provocare.

„De mult voiam să o cer de soție, dar am așteptat momentul potrivit. Și tu voiai să fie o cerere specială. Ce poate fi mai special decât la televizor?”, a spus Speak.

Vezi în Galeria FOTO cum s-a desfășurat cererea în căsătorie.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter