Modelul Ștefania Ivănescu a născut. Prima imagine cu bebelușul

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 februarie 2022, 15:43

Ștefania Ivănescu, dublă câștigătoare a titlului de „Cel mai bun model al anului în România”, a născut. La Insta Story, Ștefania a publicat prima imagine cu ea și cu bebelușul, alături de mesajul: „Bine ai venit, îngerașule! 02.02.2022”.

Modelul Ștefania Ivănescu a născut. Prima imagine cu bebelușul

Tot pe Instagram, modelul a publicat o altă fotografie surprinsă în timpul sarcinii, în dreptul căreia a scris: „Întotdeauna să știi, micuțule, că ai fost dorit, râvnit, că ne-am rugat pentru tine și că părinții tăi te vor iubi cu tot ceea ce au 🤍”.

„Angel 🤍 So happy for you!”, a comentat Antonia. „PLÂNG 😭😭😭🤍🤍🤍; 😭😭😭🤍🤍🤍 Vă iubesc pe amândoi!”, au mai scris creatoarele de conținut Nadd Hu și Bianca Giurcanu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Beatrice Olaru, câștigătoarea sezonului 2 „Exatlon”, a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Irina Deaconescu a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. „Seamănă cu Victoria”

Cum s-a schimbat relația dintre Nicole Cherry și Florin Popa după ce au devenit părinți

Ștefania și iubitul ei, Laurențiu, s-au logodit în septembrie 2020, de ziua de naștere a modelului. „Cea mai bună prietenă a mea se căsătorește. Nu pot să cred că am ajuns la vârsta aia… O să fii cea mai frumoasă din lume și nu exagerez. Abia aștept să fiu domnișoară de onoare la nunta ta. Ai visat la acest basm, iar acum îl trăiești și o meriți din plin”, scria Nadd Hu la vremea aceea, în mediul online.

„Am lacrimi în ochi citind asta. Te iubesc atât de mult și sunt atât de norocoasă că te pot numi cea mai bună prietenă a mea”, a răspuns modelul.

Ștefania a fost remarcată în anul 2012 de un prieten de familie, hairstylist. Ulterior, prin intermediul prietenului de familie, Ștefania l-a cunoscut pe fotograful Tibi Clenci. Modelul are în portofoliu numeroase pictoriale atât în reviste din România, cât și din afara țării.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter