Soțul Serenei Williams, atac dur la adresa lui Ion Țiriac

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 ianuarie 2021, 11:43

Ion Țiriac (81 de ani) a fost dur atacat de soțul Serenei Williams (39 de ani), antreprenorul Alexis Ohanian (37 de ani), în urma unor declarații pe care le-a făcut la adresa jucătoarei de tenis.

Țiriac, care deține licența turneului de 1.000 de puncte de la Madrid, a discutat vârsta și greutatea Serenei într-un interviu recent oferit postului TVR.

„La vârsta și greutatea pe care le are acum, nu se mișcă la fel cum o făcea cu 15 ani în urmă”, a declarat Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis. „Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a continuat Țiriac.

Soțul Serenei Williams, atac dur la adresa lui Ion Țiriac

„A trebuit să caut pe Google … se pare că fiica mea în vârstă de 3 ani are mai multe victorii de Grand Slam decât acest [emoticon clovn]”, a scris Alexis, în dreptul unei pagini web care arăta victoriile fostului tenismen.

În aceeași zi, dar mai târziu, Alexis a publicat un alt mesaj pe Twitter: „2021 fără rețineri când vine vorba despre un clovn rasist/sexist care are o platformă și îmi jignește familia”.

Omul de afaceri nu este la prima remarcă despre Serena Williams. În aprilie 2018, într-un interviu acordat pentru Sport Bild, a spus că tenisul feminin duce lipsă de personalități importante.

Întrebat despre Serena Williams, Ţiriac a răspuns: „Cu tot respectul, are 36 de ani și 90 de kilograme. Aș vrea altceva pentru tenisul feminin”.

Serena Williams și Alexis Ohanian s-au cunoscut în Roma, în 2015, în hotelul în care erau amândoi cazați. În decembrie 2016, co-fondatorul Reddit i-a cerut mâna jucătoarei de tenis în locul în care s-au cunoscut.

Au devenit părinți în septembrie 2017 și s-au căsătorit în luna noiembrie a aceluiași an. Împreună au o fiică, Alexis Olympia Ohanian, Jr., în vârstă de 3 ani.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Ce frumoasă este unica fiică a lui Ion Țiriac! Ce și unde studiază Ioana?

Hilary Duff crede că a contractat o infecție la ochi din cauza prea multor teste COVID

Adela Popescu, despre primele zile în noua casă: „Am avut și o provocare”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter