Soțul Ilenei Badiu se confruntă cu o serie de probleme de sănătate

De Unica.ro, pe

În mediul online, Ileana Badiu (46 de ani) a vorbit despre starea de sănătate a partenerul ei de viață, Conf. Univ. Dr. Cătălin Badiu. Cei doi formează un cuplu de 17 ani, dintre care 12 sunt de mariaj. Împreună au un fiu, Sasha, în vârstă de 11 ani.

Soțul Ilenei Badiu se confruntă cu o serie de probleme de sănătate

„Am trăit o perioadă îngrozitoare. Soțul meu, care este doctor după cum știți și foarte expus atât la contactul cu acest virus, cât și la informații oribile despre felul în care te poate afecta, înainte de Crăciun s-a simțit rău și și-a făcut mai multe teste.

În mod clasic, s-a îmbolnăvit, adică a răcit, și a făcut bronhopneumonie foarte complicată, testat fiind pe toate părțile nu și-a imaginat cum că ar avea COVID-19 și, de fapt, nici nu a avut COVID”, a povestit Ileana Badiu.

„A fost testat încontinuu, testele au fost mereu negative, iar starea lui s-a complicat, în sensul că a început să se simtă din ce în ce mai rău. După Crăciun s-a dus să-și facă un CT pulmonar care arăta că plămânii sunt afectați într-o proporție destul de semnificativă.

În concluzie, am intrat în panică, mai ales că de Crăciun au fost câteva rude la noi, în vizită. Ne-am retestat și toate testele au ieșit negative, mai puțin cele ale soțului meu care pe 26 s-a dovedit a fi pozitiv, însă în cele din urmă a fost fals pozitiv”, a mai spus.

Ileana Badiu: „Am mai făcut 3 teste și toate sunt negative”

„Acum am mai făcut 3 teste și toate sunt negative. Așteptăm decizia DSP-ului de a ne scoate din carantină pe baza acelor trei teste negative întâmplate la interval de trei zile”, a adăugat actrița.

Ileana și Cătălin s-au cunoscut când bărbatul era în ultimul an de medicină, iar azi, Cătălin conduce secția de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Municipal. Timp de 11 ani, Cătălin s-a pregătit profesional în Germania.

Foto: Instagram

Citește și:

Ileana Badiu și soțul ei, 11 ani de relație din 17 la distanță: „Mi-am asumat treaba asta”

Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce Gabi Bădălău ar fi petrecut sărbătorile cu Bianca Drăgușanu

Hilary Duff crede că a contractat o infecție la ochi din cauza prea multor teste COVID

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter