Sore are o relație specială cu fiica sa. Iată ce i-a mărturisit Erin de curând. E de-a dreptul adorabilă!

De Elisabeta Cosmescu, pe Ultimul update Miercuri, 18 august 2021, 10:24

Una dintre co-prezentatoarele emisiunii “Vorbește lumea” de la PRO TV și cântăreața Sore are toate motivele să se simtă o femeie împlinită. Se bucură de succes pe toate planurile, fiind o artistă foarte apreciată atât la noi, cât și în străinătate. Dincolo de viața de scenă, de notorietatea sa, când ajunge acasă, Sore ne povestește că abia așteaptă să reintre în rolul de mamă. Și are toate motivele căci, micuța Erin (5 ani) nu ratează nicio ocazie să-i spună și să-i arate mamei sale cât de mult o iubește.

Sore și fiica ei, Erin
Sore și fiica ei, Erin

“Să vă spun! Într-o zi eram în fața mesei de machiaj și în timp ce se juca cu unul dintre fardurile mele cu sclipici, Erin m-a luat de gât și mi-a spus. Auzi, mami, tu ești surioara mea! Și în momentul acela am simțit cum mă topesc. Tonul folosit, felul în care își exprimă sentimentele o fac să fie, pur si simplu, adorabilă! Mă bucur foarte mult că Erin mă vede ca pe o prietenă, nu doar ca pe o mamă grijulie.

Citește și:
Ioana Silly: cum arată viața în misiunile umanitare Medici Fără Frontiere, dincolo de bula Europei
Gabriela Cristea și-a mărit buzele. „Sunt foarte mulțumită”. Cum arată acum vedeta
Cove, despre momentele de panică de la “Vorbește lumea”: “În acele clipe funcționează doar o singură cameră”
Revista Unica de august este aici! INNA, sexy, fresh și plină de surprize pe copertă

Sore are o relație specială cu fiica sa. Iată ce i-a mărturisit Erin de curând. E de-a dreptul adorabilă!

Mi-a spus de câteva ori că și-ar fi dorit o soră mai mare și se vede că se simte foarte bine cu mine, e fericită cu relația noastră de prietenie. Mă consideră sora ei mai mare. Și e tare bine așa. Sper din tot sufletul să reușesc să țin pasul cu ea, cu toate schimbările ce vor veni odată cu nouă generație. Îmi doresc să rămânem prietene la fel de bune și mai târziu, când va deveni adolescentă și cu siguranță va avea nevoie de sfatul și sprijinul meu”, a mărturisit vedeta.

Sore și fiica ei, Erin

Sore (Sorina Cătălina Mihalache, 31 ani) a adus-o pe pe lume pe fiica sa Erin chiar de Bunavestire, pe data de 25 martie 2016. La naștere, fetița artistei a cântărit trei kilograme și a primit din partea medicilor nota 10. De mai mult de cinci ani, Sore trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de avocatul Mircea Julean. Artista a fost foarte discretă în acest sens și a preferat în tot acest timp să păstreze relația lor departe de ochii curioși ai publicului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter