Solistul trupei JukeBox este primul artist vaccinat anti-COVID-19 din România

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 ianuarie 2021, 12:51

Alex Vasilache, solistul trupei JukeBox, și fost concurent la „X Factor” este oficial primul artist vaccinat din România.

A avut şansa de a se vaccina înaintea altor artiști datorită celei de-a doua pasiuni pe care o are și despre care nu multă lume știe: medicina. Alex Vasilache a terminat Facultatea de Medicină Generală.

Citeşte şi: Când începe vaccinarea populației generale împotriva COVID-19

„Nemaicântând mi-a rămas timp cu care a trebuit să mă decid ce fac şi atunci am decis să dau examenul de rezidenţiat. La spital am început acum în ianuarie. Este anul întâi de rezidenţiat la boli infecţioase”, a declarat Alexandru Vasilache, solistul trupei JukeBox, potrivit Mediafax.

Artistul spune că decizia de a se vaccina a fost o alegere personală.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

„Nouă, ca medici, ni s-a oferit ocazia de a fi printre primii care fac vaccinul, am privit chestia asta ca pe o oportunitate până la urmă. Nu ne-a obligat nimeni, nu te forţează nimeni. Până la urmă, vaccinarea nu e o chestie pe care o faci numai pentru tine, că nu e o acţiune care te protejează doar pe tine. Ci practic tu eşti unul dintre factorii care au capacitatea de a opri răspândirea virusului”, spune medicul-artist.

JukeBox este una dintre cele mai apreciate trupe de muzică live, cu 20 de ani de activitate pe piața muzicală din România, peste 2.000 de concerte live și 3 albume.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter