Şocant: Top 4 sportivi de performanţă care şi-au ucis iubitele

De Diana Zagrean, pe

Lumea întreagă a fost şocată să afle că de Ziua Îndrăgostiţilor, atletul olimpic şi paralimpic Oscar Pistorius şi-a împuşcat mortal iubita. Acum, un alt sportiv din Brazilia a recunoscut că şi-a ucis iubita într-un mod oribil, într-un caz asemănător cu cel al poliţistului Cioacă şi Elodia. Iată 4 sportivi de performanţă care şi-au distrus vieţile şi carierele devenind criminali.

Oscar Pistorius, criminal de Ziua Îndrăgostiţilor

Multiplul campion olimpic şi paralimpic din Africa de Sud a şocat întreaga lume când şi-a împuşcat iubita, fotomodelul sud-african Reeva Steenkamp anul acesta, chiar de Sfântul Valentin.
Cazul este complicat şi a luat tot felul de întorsături ciudate, de la primele declaraţii confuze, la zvonurile că fotomodelul era gravidă, la demisia poliţistului care s-a ocupat de caz, contaminarea probelor de către poliţie şi aprobarea judecării în stare de libertate a lui Oscar Pistorius.
O altă curiozitate: fratele lui Oscar Pistorius, Carl Pistorius este, la rândul său, inculpat pentr omucidere, după ce a ucis o femeie într-un accident de motocicletă în 2008.
Şocant: Top 4 sportivi de performanţă care şi-au ucis iubitele

Citeşte şi Şocant: Ucigaşe în serie celebre

Bruno Fernandes de Souza, Cioacă de Brazilia

Fotbalistul brazilian tocmai urma să fie cumpărat de clubul AC Milan când a fost acuzat de crimă. Procurorii s-au luptat încă din 2010 să demonstreze că fotbalistul şi-a ucis amanta, Eliza Samudio, pentru că a rămas gravidă.
Fotbalistul a recunoscut abia ieri că a plătit un ucigaş să o tortureze, ucidă şi tranşeze pe fosta actriţă porno cu care avea o aventură extraconjugală.
Femeia ar fi fost tăiată în mai multe bucăţi şi dată de mâncare la câini, respectiv îngropată în ciment, într-un caz asemănător celui al avocatei Elodia Ghinescu şi al poliţistului Cioacă.
Citeşte mai departe şi află ce alţi doi sportivi de performanţă şi-au ucis iubitele, pe pagina următoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter