Şocant: Michael Jackson a vrut să-şi omoare fratele

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Dezvăluirea a fost făcută de unul dintre bodyguarzii regretatului artist.
Matt Fiddes, acelaşi fost angajat al Megastarului care dezvăluia săptămâna trecută că acesta s-a iubit cu Whitney Houston, a spus că, într-un acces de furie Jackson a ordonat gărzilor sale de corp să-l împuşte pe Randy Jackson. El susţine că starul american era prins într-un adevărat „război” cu fraţii săi, conform Mediafax, care citează The Sun.

„Ei erau disperaţi, încercând să îl convingă să semneze un contract de 500 de milioane de dolari, pentru a susţine împreună un turneu mondial de reunire a grupului Jackson Five”, a spus Fiddes. De asemenea, bărbatul susţine că Megastarul devenise o „epavă paranoică”, care trăia înconjurată de gărzi de corp care proveneau din mişcarea religioasă Nation of Islam şi care aveau misiunea de a interzice accesul membrilor familiei Jackson în celebra fermă Neverland.

Potrivit declaraţiilor lui Matt Fiddes, disputa a atins un punct culminant în momentul în care Randy a încercat să treacă de bodyguarzi pentru a vorbi cu Michael, într-una dintre reşedinţele închiriate de celebrul cântăreţ american. Michael le-a ordonat, atunci, bodyguarzilor săi să îl împuşte pe Randy. Din fericire, acest lucru nu s-a produs, iar Fiddes spune că Michael Jackson „îşi pierduse minţile din cauza medicamentelor” pe care le lua în acea perioadă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter