Cum slăbesc vedetele după Paşte? 5 exemple de dietă!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Probleme mari zilele acestea în rândul femeilor. După desfrâul alimentar din perioada sărbătorilor a venit vremea regretelor.
Pentru multe dintre noi kilogramele în plus acumulate sunt mult peste limita admisă, iar disperarea a început să… doară. În aceeaşi situaţie sunt şi vedetele care, oricât de pretenţioase ar fi, nu pot refuza mesele copioase, indiferent de ocazie.

O parte dintre ele au început să ia măsuri. Iată care sunt dietele pe care le adoptă ele!

Nicoleta Luciu şi a ei supă miraculoasă

Mamă a patru bebeluşi, Nicoleta Luciu nu mai are nevoie de nicio prezentare atunci când vine vorba de diete. Bruneta este în stare de orice sacrificiu ca să aibă o siluetă fără cusur. Hulită de mulţi specialişti, dieta Nicoletei Luciu dă, fără doar şi poate rezultate, iar vedeta este exemplul viu. Preparatul de bază în cazul dietei recomandate de vedetă este supa de pui. „Trebuie făcută cu mai multe feluri de legume: ţelină, ardei, gogoşar, morcovi, dar niciodată cartofi, orez sau fidea. Supa e bună şi rece şi caldă. E de preferat sa mănâci supa făcută de tine acasa şi nu una de la restaurant.”, a declarat Nicoleta Luciu pentru acasatv.ro. Pe lângă acest preparat, Luciu consumă foarte mult compot de mese fără zahăr, făcut în casă şi multă apă plată.

Cum slăbesc vedetele după Paşte? 5 exemple de dietă!

Geanina Varga ajutată de Cori Grămescu

Chiar dacă nu a întrecut niciodată limita în privinţa kilogramelor în plus, Geanina varga, însă, este foarte atentă la siluetă şi ia măsuri imediat ce simte că a pus 3, 4 kilograme în plus. Salvarea ei vine din partea prietenei Cori Grămescu care-i recomandă, de asemenea, o supă minune. Supa de roşii, în acest caz, se prepară din roşii, ţelină, ardei gras şi apă.

În rest, vedeta TV mănâncă salate de orice fel şi consumă lichide cât mai multe, de la apă plată până la ceaiuri de urzici, ceai detoxifiant, ceai verde.

Cum slăbesc vedetele după Paşte? 5 exemple de dietă!

Adelina Pestriţu ascultă de nutriţionist

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu era, până mai ieri, un exemplu clar de aşa nu. Acum pare să fi revenit la sentimente mai bune. „Eu fac multe greşeli, nu sunt un exemplu bun de urmat. Dar am mers la un medic nutriţionist, care mi-a prescris o dietă pentru kilogramele pe care îmi doresc să le dau jos. Merg la kangoo jumps şi câteodată mai alerg prin parc, cu prietenele. La sală nu merg, însă, pentru că mă plictisesc”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

Cum slăbesc vedetele după Paşte? 5 exemple de dietă!

Mihaela Borcea mănâncă fără frică

Mihela Borcea are aşii ei în mânecă. „Am aliaţii mei în privinţa siluetei: Dieta Tisanoreică şi decocturile, aşa că nu mă voi abţine de la nimic, voi mânca de toate. Preparatele Tisanoreice au proprietatea-minune de a face corpul să reţină doar acele proteine şi vitamine bune pentru sănătatea noastră. Şi dacă după încheierea sărbătorilor mai ţin şi Dieta Tisanoreică de trei zile, s-ar putea să observaţi că sunt mai suplă decât în perioada Postului”, a declarat fosta soţie a boss-ului de la Dinamo pentru Ring.

Cum slăbesc vedetele după Paşte? 5 exemple de dietă!

DJ Wanda face sex fără oprire

Nonconformista vedetă bifează şi la capitolul dietă. Dacă credeai că poate respecta o dietă clasică, te ânşeli. DJ Wanda preferă sexul.„Ca de fiecare dată… sex la greu. Nu îmi place să ţin cură de slăbire”, a declarat DJ Wanda în emisiunea „D-paparazzi”, de la Kanal D.

Cum slăbesc vedetele după Paşte? 5 exemple de dietă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter